2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به شخصیت آدم داره این برای همه صدق نمیکنه ولی خب آدم یکی رو دوسش داشته باشی برات مهمه راجبت چی فکر می‌کنه براش توضیح میدید نه اینکه بگی من اعتقاد ندارم و بپیچونی بستگی داره شاید واقعا درونگرا باشن و واقعا درست بگن اینو شما باید بفهمین 

پیگیرشی یا خوابوندتت تو آب نمک یا گیرش چیز دیگه سچند روز محلش نده خودش به ..خوردن میفتهمتاهل نیست ؟

چندسالعههع باهمیمم از بچگیم جالبه چشماش یچیز میگه زبونش یچی دیگه میگه عشق ن ولی همه چی منی یعنی چی اخههه میگه عشق ن ولی از کجا میدونی دوست ندارع 

ن بابا می‌شناسمش تو ی محل بزرگ شدیم 

(:A__•~•__M:)
بستگی به شخصیت آدم داره این برای همه صدق نمیکنه ولی خب آدم یکی رو دوسش داشته باشی برات مهمه راجبت چی ...

آخه می‌دونی کجاش عجیب بود برگشته میگه عشق ن ولی همه چیز منی عشق ن ولی از کجا میدونی دوستت ندارع !!!!

چندسالعههع باهمیمم از بچگیم جالبه چشماش یچیز میگه زبونش یچی دیگه میگه عشق ن ولی همه چی منی یعنی چی ا ...

به نظرم چشماشو ول کن همون بچسب به زبونش که درست حرف نمیزنه ! این آقا اگه بخوادت و ازدواج هم کنید با همین زبونش پیرت می‌کنه . 

خیلی سرد بود هی داره میگه اعتقادندارم تو سعی داری قانعش کنی

یعنی قشنگ سوختممم گفت عشق ن ولی چشماششششش یچی دیگه میگه انگار ک طرف کشته مردته عشق ن ولی همه چیزمنی عشق نن واییی

به نظرم چشماشو ول کن همون بچسب به زبونش که درست حرف نمیزنه ! این آقا اگه بخوادت و ازدواج هم کنید با ...

فقط هنوزم منظور حرفشو نفهمیدم یعنی چی همه چیز منی ولی عشق ن 🙂

آخه می‌دونی کجاش عجیب بود برگشته میگه عشق ن ولی همه چیز منی عشق ن ولی از کجا میدونی دوستت ندارع !!!!

خب خودت چی فکر می‌کنی فک میکنی دوست داره؟ پیاماش وایب این میده که میخواد بپیچونه براش مهم نی ولی خب به شخصیتشم بستگی داره به نظرم تو یه مدت محبت کن ببین یاد میگیره اگه نه دیگه کاریش نمیشه کرد شخصیتش همینع

الان باز میزارم ببین چون نمی‌خوام بمونه داستان بشه

میزاری؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭