2777
2789
من بشدت ادم تلافی کنی هستمطرف مقابل هر کاری کنه باید انجام بدم دلم خنک شهولی وقتی طرف مقابد خیانت می ...

حال خود ادم بد میشه که؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرد و زن متاهلی که خیانت میکنن ذاتشون کثیف و خرابه تمام

👍

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
کسی که درد خیانتو تجربه کرده به مراتب دوس نداره این درد رو به کسی منتقل کنهولی یسری ها حاضرن خیانت ک ...

قطعن ،واقعن از مرگ سخت تره  مرگ بعدش ب ی ارامش مطلق میرسی ولی خیانت هرگز

پس جیگر سوخته ی ادم چیمن خیانت ببینم خیانت میکنم بعدشم طلاق

ایشالا نبینی پس🖐

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

ببین من ادمیم ک وقتی به خیانت فک میکنم یا خطور میکنه تو مغزم میگم پس طرف مقابلم چی

بعد توبه میکنم

وقتی میبینم طرف مثل من نیس تلافی میکنم میخندم پشت سرش

من اینجوریم

خب خیانت نکنه معز خر نخوردم

اون کسی که خیانت میکنه به طرفش فکر هم نمیکنه یعنی حالا خیانتم نه حتی در حد بد حرف زدن و ناراحت کردن هم که باشه وگرنه خیانت نمیکرد  و بهت فکر میکرد حالا بخاطر کسی که یه لحظه هم بهت فکر نکرده بخوای خیانت کنی  و یا روی کاری که طرف کرده هی فکر کنی و بیشترین آسیب رو خودت میبینی عزیزم باید رها کرد این جور ادمای سمی رو حالا اگه شرایط رها کردن و دور شدن نداری به هر دلیلی حداقل روی خودت کار کن که ذهنت اروم بشه و کمتر بهش فکر کنی و ناراحت نباشی 

حتی اگه سختتتتت باشهی جوری دل ادم باید خنک شه یا نمنکه نظرم اینه خیانت برابره با خیانت

منم هروق میام حتی ب ی جنس مخالف نگا‌کنم‌میگم پس  نامزدم چی،  اگ اونم اینکارو کنه من دق میکنم