من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببخشید یه سوال بپرسمشما ترک هستید؟چون من فقط تو ترکا دیدم انقد به نیمه اولی بودن اهمیت میدن
اره ترکم خخخخ ولی خودم نیمه دومیم و کل خانوادم برام مهم نیس علتش برمیگرده به خانواده شوهرم چون پسرم اسفند ماهیه عصابمو خورد میکنن باورت میشه سردرد میشه هر وقت درباره نوه هاشون حرف میزنن میگن حیف نیمه دومیه یه سال عقبه بعد میخندن درحالی که یه سال عقب نمیشه که کلا ازشون خستم میخوام مغزمو نخورن فقط
اره ترکم خخخخ ولی خودم نیمه دومیم و کل خانوادم برام مهم نیس علتش برمیگرده به خانواده شوهرم چون پسرم ...
به نظرم انقد به حرفشون بها نده
واضحه که حرفشون چرت و پرته
خانواده شوهر همیشه یه چیزی دارن بگن
من خودم ترک نیستم ولی عروس ترک ها شدم. از حرصم خیلی تلاش کردم نیمه دومی بشن بس که این عقب موندن! نیمه دومی ها رو گفتن. ولی نشد هردو بچه هام نیمه اولی شدن...