2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شده ذهنم درگیر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 44 پست
ببین اگ خودتو ناراحت نشون بدیو پیگیر باشی بدتره راهش اینه دو روز تو هم کلا برات مهم نباشه یجوری ک شک ...

نه دیگ نگفم ولی خب ناراحت شدم تو دلم با اینکه میدونع من از اموجی بدم میاد باز فرستاد هم اینکه چتمون تموم شد🥲💔

اگه هم بیاد فقد حالمو میپرسه باز همین روند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت ببین دیگهگزینه ی اول اگه سرتر باشه خب واضحهگزینه ی دومم همیشه باید نفر سومی وسط باشه ک حسم میگه ...

جدیدا چند نفرم فالو کرده شک کردم داره خیانت میکنه🥲💔

منم حسم ب خیانت و ی دختر دیگست

ولی از این موندم چرا نمیگه خیال منو خودش راحت شه

تو کات کن چرا منتظری خباینجوری فقط خودتو اذیت میکنی

من سختمه قهر کردن با کسی🥲ولی اگه ی نشونع باشع یا یجوری بهم بفهمونع دیگه مزاحمش نمیشم دوست دارم دلیلش بدونم اخع

من سختمه قهر کردن با کسی🥲ولی اگه ی نشونع باشع یا یجوری بهم بفهمونع دیگه مزاحمش نمیشم دوست دارم دلیل ...

وقتی سرده با اموجی جوابتو میده یعنی داره سعی میکنه کات کنه یا تورو دلسرد

خودت بکش کنار

وقتی سرده با اموجی جوابتو میده یعنی داره سعی میکنه کات کنه یا تورو دلسردخودت بکش کنار

هی واقن روانی شدم اصن نمیفهممش از اینجا اموجی میده

بعد یهویی فرداش اینستا پست عاشقونه میفرستع💔🥲

خیلی بده حس نادیده گرفته شدن💔

اره من کات کردم چقدددددد غصه خوردمو اذیت شدم چقد گریه کردم دوسال بعد برگشت دلیل رفتنشو توضیح داد دلمو دوباره بدست اورد الان کنارم خابیده و صدای نفساش تو گوشم میپیچه 

اینارو گفتم ک بدونی دنیا کلی سوپرایز واست داره حالا برا هرکسی یجوری 

نمیگم غصه نخور میگم کم بخور خدا خیلی بزرگتر از تصورات ماست 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
واقن خیلی اذیت شدم متنفرم از حس نادیده گرفتنع شدن چند تا تار موهام سفید شده🥲

پس بیشتر از این میخوای اذیت نشی پیگیرش نباش یدونه اون آدم نیس ک برات  با کسی باش ک قدرتو بدونه 

اره من کات کردم چقدددددد غصه خوردمو اذیت شدم چقد گریه کردم دوسال بعد برگشت دلیل رفتنشو توضیح داد دلم ...

وایی چ قشنگ🥺🥺

چ حس خوبی داشت

خوشبخت باشین

کاش همه اینطوری بودن

ولی خب اون شاید برنگرده یا اگم برگرده من اون مدت ازدواج کرده باشم...💔

هی امیدوارم