2777
2789
عنوان

من اغلب فلج خواب رو تجربه میکنم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 48 پست
چه بد خدا صبرش بده تحمل همین چند بارم برام عذابهمامان منم اینجوری میشه

واسه همین مامانم باهاش کنار اومده و دیگه نمیترسه از 7سالگی می‌شده تا الان که 40سالشه دکترهم زیاد رفته ولی درمانی نداره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

به پشت یا همون طاق باز اصلا نخواب.من سالهاست در حسرت به پشت خوابیدنم.امکان نداره به پشت بخوابم و این مشکل برام پیش نیاد.انقدر دوست دارم به پشت بخوابم که چی.بهترین پوزیشنه به نظرم برای خواب.اما دیگه چاره ای نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی تجربه میکردم یه مدت ، وقتایی که آدم بدی میشدم بیشتر میومد سراغم بنی افکار منفی زیاد داشتم اینجوری میشدم یا اینکه استرس داشتم خیلی تجربه ی بدی هست من اینجور وقتا تویه اون حالت سریع بلند بلند قرآن میخونم و می‌ره رد میشه

خواهش گلم منم همزبونتم تبریز گوزلی اردبیلی هستم چوخ تجربه المیشم چوخ چتیندی ددیخلریمی گورسون ان شاال ...

عه نه خوش سویندیم

چوخ پیس عذاب دی والا یاتماخ دن قاچاق توشموشم

الن آرماسن جانم لطف الدین

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

منم خیلی تجربه میکردم یه مدت ، وقتایی که آدم بدی میشدم بیشتر میومد سراغم بنی افکار منفی زیاد داشتم ا ...

منم آدم منفی باف و استرسی هستممم

من صلوات میفرستم آروم میشم یکم

به پشت یا همون طاق باز اصلا نخواب.من سالهاست در حسرت به پشت خوابیدنم.امکان نداره به پشت بخوابم و این ...

همین الان به پشت دراز نکشیدم و احساس میکنم نمتونم بخوابم🫠😂

عه نه خوش سویندیمچوخ پیس عذاب دی والا یاتماخ دن قاچاق توشموشمالن آرماسن جانم لطف الدین

خواهش جانیم وظیفمدی . کاملا درک الیم ان شاالله بونان بلع دای بو عذاب لاری چکمیسن جانم اومودون الاها اوسون❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

واسه همین مامانم باهاش کنار اومده و دیگه نمیترسه از 7سالگی می‌شده تا الان که 40سالشه دکترهم زیاد رفت ...

چه بد پس تا ابد همراهمه عالی شد

خواهش جانیم وظیفمدی . کاملا درک الیم ان شاالله بونان بلع دای بو عذاب لاری چکمیسن جانم اومودون الاها ...

نه وظیفه سی لطف الدین

الله آزونان اشیدسین 

مرسی جانم

حالا یچیز بگم نترسی یکی به من گف اون عزرائیله میخواد ونتو بگیره ولی نمیتونه

خیلی ممنون داره قلبم میاد تو حلقم اصلا هم نترسیدم عالیم 

پرفکت پرفکت