2777
2789
عنوان

بچه گربه

52 بازدید | 8 پست

دوستان کسی تجربه ی درمان چشم بچه گربه داره؟

یه بچه گربه سه چهار ماهه پیدا کردم چشمش ترشح زرد داره و بستس و مشخصه ملتهب پلکش 

شاید هرپس باشه نمیدونم

با جوشیده ولرم شده پاک کردم چشمش و کمی هم چایی 

اگه برات مقدوره ببرش دامپزشک گناه داره حیوون بسته زبون ولی مراقب باش خنجول پنجولیت نکنه یا گازت نگیره که باید بری واکسن بزنی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه هیچی ندارین چایی سرد خوبه. مرتب چشمشو تمیز کنین. قطره استریل چشمی بهتره. عفونت چشم بچه گربه زیاد پیش میاد. من برای همین همیشه قطره دارم. می ریزم زود خوب می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برات مقدوره ببرش دامپزشک گناه داره حیوون بسته زبون ولی مراقب باش خنجول پنجولیت نکنه یا گازت نگیر ...

می‌برم فردا ، علل الحساب گفتم کسی تجربه داره الان یکاری کنم مثلا قطره سیپلکس یا جنتامایسین دارم 

می‌برم فردا ، علل الحساب گفتم کسی تجربه داره الان یکاری کنم مثلا قطره سیپلکس یا جنتامایسین دارم

من اطلاع ندارم گلم تو گوگل سرچ کن ببین چیزی دستگیرت میشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه هیچی ندارین چایی سرد خوبه. مرتب چشمشو تمیز کنین. قطره استریل چشمی بهتره. عفونت چشم بچه گربه زیاد ...

سیپلکس و جنتامایسین دارم 

البته این مشخصه عفونتش زیاده ک کامل بسته نگه می‌داره

سیپلکس و جنتامایسین دارم البته این مشخصه عفونتش زیاده ک کامل بسته نگه می‌داره

اشکالی نداره باز می شه. از این قطره ها خیلی مطمئن نیستم ولی با همون چایی هم باز می شه به زودی. بعدشم باید تمیز بشه که دوباره بسته نشه. کمتر بچه گربه ای هست که این اتفاق حداقل یه بار براش نیفته.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!