2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچیزمنفی فکرکنم همون میشه البته چیزای مثبتم همین فقط کافیه یمدت تمرکزم بره رویچیزی

چیزای مثبت چیا جذب کردی عزیزم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من همبشه میگفتم بابام کارخونه داره با این کارگره کارخونه بود الان کارخونه دار شدههمیشه میگفتم فلان ک ...

چقد خوب

تکنیکت چیه

عالیه قانون جدب به همه چیز رسیدم البته کد کیهانی ساب عالین

تو رو خدا بگو ب چیا رسیدی ما هم انگیزه بگیریم

من یکیشو میگم ، یه بار تو فکر پول فرو رفتم و انرژی و جذب گرفتم از اطراف تا اینکه شاید باورت نشه این چیزی که میگم ولی واقعیه، تا اینکه گوشیم زنگ خورد و من کلا از حالت ریلکس بودنم خارج شدم، گوشی رو برداشتم باورم نمیشد تو قرعه کشی ۵۰۰ میلیونی برنده شدم! بعد از خواب پریدم

عزیزم جذب کردم ولی بعدش بخاطریسری چیزا ب مشکل خوردیم فقط حستوخوب نگه دار تصویرسازی جملات تاکیدی توجه ...

من متاسفانه همش شک میکنم

ک این قانون جذب حقیقت داره یا نه

اخه بعضیا میگن نه و دلایل منطقی میارن

ادم دلسرد میشه

من متاسفانه همش شک میکنمک این قانون جذب حقیقت داره یا نهاخه بعضیا میگن نه و دلایل منطقی میارنادم دلس ...

واقعیت داره خیلیا میگن روانشناسی زرد... ولی ثابت شدست یمدت باورش کن اخرشبا قبل خواب تصویرسازی کن طی روزحستوخوب کن من بارها وبارها نتیجه گرفتم حتی وقتی افکارم منفی میشه سریع نشونه میبینم ک دارم فکرمنفی میکنم