2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میگی خرج میکنه پس خسیس نیست. و بقول استادی خانم باید بلد باشه از همسرش درخواست کنه و بگیره درخو ...

من بخام نمیده همون پولو میره خرج خانوادش میکنه خو من تو گردنشم زنشم 

گربه را دم حجله بکش . یجوری که لج نکنه ‌‌. بپا عادت نکنه از خونه زندگیش بزنه برای خانواده اش خرج کنه . یروزی میاد می بینی دیگه نمیتونی تغییرش بدی یکبار هیچی نگی دوبار هیچی نگی بعد دیگه چیزی بگی هم گوشی برای شنیدن نی ‌‌‌‌عمیت اپل کار میخ را بکوب یک عمر جونت راحت میشه. جنگ اول به از صلح آخر ‌‌. پول کادوش را نباید میذاشتی خرج کنه طلا میخریدی برای خودت میگفتی پس انداز مون هست     

گربه را دم حجله بکش . یجوری که لج نکنه ‌‌. بپا عادت نکنه از خونه زندگیش بزنه برای خانواده اش خرج کنه ...

راضی نشد گفت بدهی دارم بعد رفت گوشت و ماهی برا خانوادش خرید باشون بعد من التماس برا سه تومن نداد منی ک تازه امدم تو خونش

جدیدا با یکماه بیشتر فرق دارهاما اگه کوتاه بیای تا اخر زندگی باید کوتاه بیای

نمیخام کوتاه بیام نمیده چکار کنم .. واقعا امشب بش گفتم تخت ول کرد رفت مثلا برنامه داشتیم .. رابطه ج هم دو روز یبار داریم با اینک بیست روزه عروسیکردیم و وسطشم پریود بودم .. همش میگ دندونم درده یا نمیاد سمتم

من بخام نمیده همون پولو میره خرج خانوادش میکنه خو من تو گردنشم زنشم

امشب داشتم مینی دوره دکتر قنبری رو گوش میدادم  در مورد تدبیر گفتار میگفتن.   کلیت اینکه خیلی مهمه چطور درخواستت رو مطرح کنی   یاد کنی از گذشته و هدیه قدیمی رو باز یاد آوری کنی تشکر کنی از حس خوبت بگی در اون لحظه و از سلیقه اش بگی و.. بعد درخواست رو بدون گله و غر و ... مطرح کنی  البته تکنیکش چند مرحله هست کلاش روگفتم

تو یکماهی که ازدواج کردین چی برای خانواده اش با کادوهای عروسی خریده

گوشت و مرغ و ماهی برا خانوادش و خونه برادرش یغنی برا ۱۵ نفر اونم برا چند بارشون نزدیک ۱۵ میلیون خرید کرد

نمیخام کوتاه بیام نمیده چکار کنم .. واقعا امشب بش گفتم تخت ول کرد رفت مثلا برنامه داشتیم .. رابطه ج ...

این دست پیش گرفته

رابطه هم یکیش رو قبول کن یکیش رو نه

چون نفقه نمیده 

مردا از زندگی رابطه میخوان بدون پول دادن

بگو باید بدی

نترس اصلا مجبورش کن