2777
2789
عنوان

چی از مامانتون یاد گرفتید که توی زندگی مشترک خیلی کمکتون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست

پرتغال پوست کندن 😃آدم مغروریم از بچگی وقتی دست چپمو از راست شناختم  دیگه نزاشتم نه آشپزی بهم یاد بده نه خونه داری نه درس زندگی خودم یاد گرفتم البته شاغل بود وقت بیشتری تنها بودم بیشتر رو خودم کار میکردم تا همه چی یاد بگیرم از هشت سالگی غذامو هم خودم میپختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه میگف هروقت عروس شدی بد خانوادت رو حتی اگ خیلی بهت ظلم کردن پدر مادر خاهر مادر ب شوهرت نگو. می ...

دقیقا حرفای مامان منم هست

اینکه دعوا رو پیش شوهر نباید ببری رو با عمق وجود درک کردم

حرفاشون خیلی قشنگ بودخدا بیامرزتشون عزیزم

ممنون عزیزم.خودش یه زن کامل بود و یه مادر کامل.میدونست کجا چیکار کنه کجا نه.یعنی بابام تو دستش بود هیچوقت هیچوقت دعواشون رو ندیدم.هر وقت هر حرفی داشتن لباس میپوشیدن میرفتم بیرون حرف میزدن و میومدن.

احترام به مهمون ،مامانم خیلی به مهمون احترام میزاره،تو بدترین شرایطش ،نمیذاشت مهمونش بهش بد بگذره و یا ناراحت بشه 

منم اینو یاد گرفتم 

فکر میکردم همه اینجورین،تا وقتی وارد اجتماع شدم دیدم نه بیشتر آدما خیلی بی ادب هستنو و احترام مهمون رو ندارن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بابام میگفت و میگه حساس نباش رو هیچی حساس نباش ادم حساسی نباشمن که نمیتونم عمل کنم ولی اگه عمل کنم و ...

بابای منم میگف میخپای ارامش داشته باشی از کسی توقع نداشته باش. کاری میکنی واسه کسی کااااملا بدون توقع بکن. الان بهش میگم نممییییشه پدرجان همه مثل شما نیستن

parasoo1989@
مامانم میگفت هیچوقت هیچوقت، بدون اجازه نرو سر جیب شوهرت. برکت از زندگیتون میره

دقیقامامان خدابیامرزم هم همینومیگفت.تازه بهم میگفت خوب غذا بخور مخصوصا گوشت تو زنی باید قوی باشی همیشه توخونه آرایش داشته باش لباس بازبپوش.باشوهرت شوخی کن قلقلکش بده😂 وقتی خانواده اش میان خونتون به استقبالشان بروهمیشه لبخندرولبات باشه باصدای نسبتابلندسلام کن به پدرشوهرت احترام بزار جاشون توخونت بایدمحفوظ باشه  .وقتی خونت مهمانن باآرامش  وبیصداآشپزی کن ولی لبخندروفراموش نکن.گفتم چرا مامان رولبخندتاکییدداری.گفت لبخندحکم استقبال رو داره.اگرهمه کار کنی به نحوه احسن ولی خشک باشی درآخرمیگن راضی نبودخونش بیایم زحمتتات به بادمیره😍😐

افرین بهش.‌خدارحمتش کنه.

خدا رفتگان شما رو بیامرزه.خیلی بلد بود ولی عمرش کفاف نداد یه مدیر کامل بود تو خونه تا مامانم بود بابام عابر بانک رفتن بلد نبود همه چی دست مامانم بود.۵۶سالش بود فقط که رفت

پرتغال پوست کندن 😃آدم مغروریم از بچگی وقتی دست چپمو از راست شناختم دیگه نزاشتم نه آشپزی بهم یاد بد ...

حالا کاری به آسیباش ندارم

اصلا نمیدونم چه آسیبایی ممکنه وارد بشه چون جات نبودم

اما یه چیز مثبت که داره اینه که از خیلیا جلوتر بودی

خیلی چیزارو یاد گرفتی

خدایی کاش میشد نصف مشکلاتمون بخاطر حساسیتامونه

اره دقیقا

منم اوایل همش میگفتم بابام خیلی بیخیاله به ما هم همینو میگه 

بعد ها فهمیدم که درسته که زیاد از حد ادم بیخیالیه ولی ما هم بیش از حد خودمونو درگیر هرچیزی میکنیم و غصه میخوریم 

و فهمیدم که حرفش حرف درستیه عمل کردن بهش سخت و حلال مشکلات 

ممنون عزیزم.خودش یه زن کامل بود و یه مادر کامل.میدونست کجا چیکار کنه کجا نه.یعنی بابام تو دستش بود ه ...

باریکلا به این هوش و ذکاوت

خیلی دلم میخواست منم اینا رو ذاتا بلد میبودم