2777
2789

دوستان یه فامیل داریم مرد خیلی خوبیه ینی به نیازمندا پول غذا میده و اینا .... ایشون می‌ره مشهد اونجا یه زن که مسئول گردگیری مسجد  بوده رو میبینه و یجوری حرف میزنن زنه خیلی بدبخت بیچاره بوده شوهر معتاد بی‌پول بی کس کار داشته که اونم یکسال بود فوت کرده بود با یه پسر بچه زن زجر کشیده ای بوده.... ایشونم تصمیم میگیره این زنو بگیره روی زن اول.

این خانم بارها مخالفت می‌کنه که زن دوم نمیشم اینا بیخیال من شو ... ولی آقا میگه نه میگیرمت خلاصه میگیره اینو زن اولش دعوا قیامت راه میندازه ولی مرده میگه من زن اولمو نمیخوام طلاق بدم دوتاشو نگه میدارم و  زن دومی رو گرفتم چون می‌خوام ثواب کنم بی کس کاره دومی هم طلاق گرفت به زور که حق هم داشت ... 

حالا این آقا نوه بزرگ هم داره ها ینی میگم۷۵ سالشش میشه... 

پسر اون خانم هم پیش اینا زندگی می‌کنه و مرده بهش به اندازه پسرش محبت و حمایت می‌کنه خب من موندم اگه ثواب می‌خواست چرا نخواست فقط بهش پول بده بدون ازداوج کردن.... یا واقعا هوس باز بوده...؟ زن دومی هم ظاهری اندامی یا هیچی از اولی سرتر نیست ولی خیلی خاکی مهربون و با تواضع تره .. ینی اون آدمی که ما به خوبی می‌شناسیم هوس ران بوده،

کثیف ترین موجودات زمین همینان که به اسم ثواب این غلط و میکنن واقعا حال بهم زنن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شک نکن از روی هیزی و پدرسوختگی خواسته زن بگیره. وگرنه هزار تا راه هست واسه کمک کردن. حتما باید عقدش کنه؟؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

افرین . حسابرسی زندگی خودت رو کردی تموم شده سرت تو زندگی بقیه س که کی هوسرانه کی ثواب کرده

اینجا همه از موضوعات مختلف تاپیک میزنن می‌خوان افکارشون رو به اشتراک بزارن برای من جالب بود طرز فکرش 

بله

آقاعه هول و‌ جوگیره

یکی از اقوام ما داداشش سرطان گرفت، قبل از مرگ گفته بوده حواست به زن و بچه‌ام باشه. (زنشم از این مذهبی نماهای عفریته‌اس) خانمش بعد از مرگ شوهرش رفته قایمکی صیغه برادر شوهرش شده. زنِ اون آقا هم وقتی فهمید شوهرش این کارو کرده جدا شد (خانم اول معلم و همه جوره سرتر بود).  

بلهآقاعه هول و‌ جوگیرهیکی از اقوام ما داداشش سرطان گرفت، قبل از مرگ گفته بوده حواست به زن و بچه‌ام ب ...

من حس میکنم از اول زن اولشو نمی‌خواست وگرنه عجیبه