2777
2789
عنوان

دعوام شد با شوهرم

244 بازدید | 20 پست

با شوهرم شدید دعوام شد بی احترامی و دعوای شدید با دست زد رو لبم باد کرد و خون اومد بعدش رفتیم خونه مامانم اونجا درگیر شدیم و رفت البته هیچ وقت خونه مادرم نیومده میگفت بیای خونه از طبقه پنجم پرتت میکنم البته همیشه تو دعواها تهدید میکنه و میگه وسایلاتو خورد میکنم دندوناتو خورد میکنم منم گفتم ماشین و آتیش میزنم میخواستم بمونم خونه مامانم که مامانم گفت ما صب میخوایم بریم همدان کار داریم که من مجبور شدم بیام خونه مامانم شوهرم ی پراید داره و ی ۲۰۶ که معمولا با پراید میره بیرو و اونو جلو در پارک میکنه و ۲۰۶ و تو پارکینگ که ۲۰۶ همیشه تو پارکینگه اومدم دیدم جفت ماشینکاری برده و تا الانم نیومده خونه معمولا هروقت دعوامون میشد حتما میومد خونه ولی اولین باره نیومده دلم میخواد طلاق بگیرم روانی شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر چی دعوات شد آخه

میخواستم برم کلاس دف از این مدلا که جورابو رو ساپورت یا شلوار میکشن اونجوری پوشیدم بعد گفت نپوش من واکنش نشون دادم و دعوا شد تو آسانسور منم از این که گیر پوششم بود عصبی شدم رفتیم بیرون که برسونم گفت خودت برو و بد دهنی کرد من عصبی شدم پیاده رفتم میخواستم کلاسو شروع کنم دیدم اومدن تو کلاس صدام کردن ی آقایی کارت داره اومدم دیدم شوهرم دستشو گ فتم بردم بیرون که آبرو. یکی نکنه بعد بحثمون شد و من رفتم با ماشین تا خونه مامانم و تو راهم بحث کردیم وسایلمو موند همونجا با گوشی و همچی که بعد مامانم و فرستادم بره بگیره قبلا هم تو این محیط آبرو ریزی کرده بود و من اونجا زبان تدریس میکردم که بعد دراومدم و رفتم جای دیگه الان فقط اونجا کلای دف میرم

خب عزیزم حالا ب حرفش گوش میکردی

خودشم نمیدونه چی میخواد به یه چیز ثابت یبار گیره یبار نه روانم و بهم ریخته دیروزم سالگرد ازدواجمون بود امروزم روز زن قبلا هم روز تولدم حسابی اشکمو درآورده بود

الان حالا چیکار کنم

به نظرم باهاش کنار بیا اگه مرد خوبیه. ی بنده خدایی به من می‌گفت اگه ارزش شوهرت ۶۰ درصده تو یجوری باهاش رفتار کن که انگار ۱۰۰.. ولی تو ( یعنی من) یجوری با شوهرت رفتار میکنی که اگه ۴۰ درصده تو به صفر میرسونیش!! کلا مردا رو غرورشان حساسند باید قلقش بیاد دستت. البته سخته من خودمم بدم میاد به لباسم گیر بده اما چه میشه کرد مجبوری صبورانه رفتار کنی