2777
2789
عنوان

همسر من هنوز بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست
بده

داشت گریه میکرد گفت ماشین میارم داخل دیدم رفته براش مهم نیست

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشت گریه میکرد گفت ماشین میارم داخل دیدم رفته براش مهم نیست

حواست باشه اعتیاد نداشته باشه .خوشگذرونی یک شب دوشب نه هرشب 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

ببین میدونم خیلی سخته ولییییییی سعی کن مهم نباشه یه شب دوشب اول سخت میگذره وقتی برات مهم نباشه ولی بعد درست میشه

مثلا کل روز بچه و خودتو خیلی شلوغ کن یه جوری که شبا واقعا خوابتون ببره 

یکم ک به خودت اهمیت بدی بهش بفهمونی مهم نیست به نظرم بس کنه

چمیدونم باشگاه برو توام به خودت برس مسئولیت بچه رو بذار رو دوشش مثلا دو شب برو خونه مامانت بگو دور همی با دوستامم خونه مامانم دعوت کردم بچه نمیبرم (شده اصلا دروغ بگو )برو فقط خونه مامانت چمیدونم بخواب ...

خلاصه یه ذره کارایی مثل خودش یکمم بیخیالی و اصلا ضعف نشون نده

با توپ پر بشینی الانم بیاد خدایی نکرده یه دعوا میشه یه چی میگه دلت میشکنه پس برو کاراتو کن یه دمنوش بخور و بخواب

یا از بزرگترا بخواه باهاش صحبت کنن که من همیشه تو این موضوعات شکست خوردم

ببین میدونم خیلی سخته ولییییییی سعی کن مهم نباشه یه شب دوشب اول سخت میگذره وقتی برات مهم نباشه ولی ب ...

عزیزم بنظرتون کمک نمیخوام همین امروز گفتم یکی از بچه ها پیش تو باشه یکی پیش من قبول نکرد خواست با خیال راحت بشینه پیش دوست هاش خونه‌ ما بودن تا یک بعد یک هم رفتن بیرون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم بنظرتون کمک نمیخوام همین امروز گفتم یکی از بچه ها پیش تو باشه یکی پیش من قبول نکرد خواست با خی ...

کمک نه عزیزم 

اون تورو تو عمل انجام شده میذاره خب توام بذار 

اون برنامش اینه بره کافه ولی برنامه تو چیه؟؟؟ بچه هات چنسالشونه؟

مثلا سر شب که میاد قبل بیرون رفتنش اسنپ بگیر اماده منتظر باش اومد تو برو بیرون 

توام تو عمل انجام شده بذارش

چرا خودتم باهاش نمیری به شماهم خوش بگذره این عادات باعث میشه کم کم نسبت به زندگی سردتر بشن و فاصله بگیره هر آقاو خانمی به غیر از کار باید شبو خونه باشه چه دلیلی  داره آقا متاهل با بچه شب خونه نباشه کنار زن و بچش ...با دعوا هم چیزی درست نمیشه سعی کن آروم آروم این عادتشو ترک بده مثلاً هر شب تو خونه یه برنامه بزار برین سینما اصن با دعوا و لج بازی جلو نرو