2777
2789
ممنون دوتا میتونم بزنم کدومارو بزنم؟

به نظرم اون یکیم دنا، از تارا خوشم نمیاد به شخصه

پیشاپیش مبارک باشه، چرخش بچرخه براتون🌼

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون دعا کن دراد چند سری شرکت کردم این دیگه آخرین باره

حتما دعا میکنم، شما هم لطفا برای ما دعا کن، تازه عروس دومادیم سال دیگه میخوایم کوییک بخریم، بعد ارتقاش بدیم

الان قرعه کشی ایران خودرو باز شده؟

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

آره بازه انشالله خوشبخت شین وبهترینشو بخرین

ممنونم سلامت باشین🥰🥰🙏🏻

آره بازه انشالله خوشبخت شین وبهترینشو بخرین

ببخشید یه سوالم دارم، باز باید توی این قرعه‌کشی پول بلوکه کنیم؟

مادران نه ولی عادی سیصد تومن بلوکه باید بشه فرسوده هم نمیخواد

ممنونم، همین سه تا طرحه کلا؟