2777
2789
عنوان

قهر پرنسسی

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست

دو سه بار ب قهر هاش محل نده کلا بیشتر مردا قهر میکنن مث بچه هان 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور کن هیچوقت پا پیش نزاشتم کلا اخلاقش اینطوریه قبل از عروسی اینطور نبود

اگه پا پیش نمیزاری حتی پا پیش گذاشت آشتی نکن بگو حوصله بچه بازیهات ندارم امروز آشتی فردا قهر بهتر که یکسره قهر باشیم آنقدر رو حرفت وایستا بزرگ بشه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
اه اه عین اکس کثافت من جامون عوض شده بود اوت قهر میکرد من میرفتم منت کشیالبته اون خودشیفته ام بود خو ...

شوهر منم خیلی خود شیفته س

چون از منم‌ خوشگلتر هست 

فکر میکنم دلیلش اینه 😔

شوهر منم خیلی خود شیفته سچون از منم‌ خوشگلتر هست فکر میکنم دلیلش اینه 😔

خودشیفتگی 

مثلا تحقیرت کنه 

همیشه حق ب جانب باشه

بهت کم محلی کنه ولی بعضی جاها محبت کنه ک بهش وابسته بشی یعنی اولش حسابی بهت محبت کنه بعد ک مطمئن شد وابستع و عاشقشی هی کم محلی کنه و تو له له بزنی برا محبت و توجه اون

خانوادشو  اذیت کنه ولی پیش بقیه فرشته باشه

اینجوریه؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
ممنون بابت راهنماییت عزیزم 😔🙏

ولی در کل خودت برا خودت ارزش قائل شو تا بقیه یاد بگیرن چطور بهت ارزش بدن

مثلا وقتی هیی قهر میکنه نرو دنبالش بزار خودش بیاد 

وقتی برات روزای خاص کادو نمیخره خودت بخر برا خودت و جلو چشمشم نشون بدع گرونم بخرر

زوم نکن و هیچ وفتم بهش نگو بهم اهمیت نمیدی 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
فدات شدم ببخشید که ناراحتت کردمنمیتونم با کسی از دردام بگم مجبورم اینجا بنویسم

خدا نکنه عزیزم 

اره اینجا تنها مکان امنی  هست کع میتونیم  راحت از مشکلاتمون بگیم 

خودشیفتگی مثلا تحقیرت کنه همیشه حق ب جانب باشهبهت کم محلی کنه ولی بعضی جاها محبت کنه ک بهش وابسته بش ...

همیشه حق به جانبه ، خیلی جاها کم‌محلی می‌کنه ولی محبتم می‌کنه 

اما وقتی محبت می‌کنه سریع می‌کنه تو چشمم مثلاً میگه هیشکی برا خانومش این کارو نمیکنه ، وقتی باهاش قهر میکنم به هیچ جاش نیست ،

اما همه ی اینایی که تو گفتی رو نداره