2777
2789
عنوان

استفراغ نوزاد

105 بازدید | 26 پست

توروخدا کمکم کنید امروز بچمو بردم دکتر گفت رفلاکس داره گفت باید از معدش سونو بگیری.... بچم شیرش بالا میاره ولی بعضی وقتا پرتابی هست... کیا بچشون این علائم داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلااا سونو و عکس و....  نبری

من دخترم از تولد رفلکس شدیددددد یعنی میگم شدیدد به حدی که تمام زندگیم و لباساش و فرشا نابود شدن

فقط بردم یزد دکتر الان نزدیک دو سالشه هنوز قرص میخوره البته الرژی هم داشت و شیرش هم عوض کردم الان خدا رو شکر با دستور دکتر دخترم خوب شد بدون هیچ عکس و.... 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

طبیعیه اکثر بچه ها دستگاه گوارش شون به خوبی شکل نمیگیره تا قشنگ اوکی بشه طبیعیه رفلاکس داشته باشه 

بچه منم یک ماه و نیمه بود که بی قراری ها سینه نگرفتن ها بد خوابیدن ها دست خوردن ها و استفراغ هاش خیلی بیشتر شد و دکتر بدون سونو تشخیص رفلاکس داد ، الان داره دارو میخوره بهتره خدا رو شکر بچه یه جوری استفراغ میکرد که جفتمون رو باید حمام می‌کردم دیگه ببین چقددددددددر شیر بالا میآورد ولی خدا رو شکر الان خوبه ، توی شیب بخوابونش دارو هاشو منظم بده اروغش رو هم خوب بگیر 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

اخه خیلی استرس دارم...

عزیزم دکترش رو عوض کن

من اصلا حاضر نشدم از بچم عکس و سونو بگیرن

حتما دکترش رو عوض کن

نوزاد شما باید پودر امپرازول بخوره طبق دستور دکتر و اینکه شیر کم بهش بده حالت شیب دار بخوابون نوزاد رو حتما اروغ نوزاد رو بگیر و احتمالا اگر شیر خودت رو میخوره باید رژیم غذایی رعایت کنی شیر گاو و محصولات گاوی رو نخور گوشت گاو نخور احتمالا نوزادت الرژی داره اگر شیرخشکی هم باشه شاید قرار باشه شیر خشک مخصوص بخوره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم