2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بیش از حد شیطونن

پسرمنم کلاس اولِ گاهی اوقات میرم پیشش 

یعنی یه بچه ی اروم نمیبینم همشون از سر و کول هم بالا میرن اصلا هم قهر نمیکنن😁😁😁😁

دنیاشون خیلی قشنگه 

شیطنت توی وجود پسر بچه هاست از کلاس ششم به بعد دیگه آقا میشن

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢
خیلی بیش از حد شیطونن

پسرمنم پیش دبستانی هست مربیشون میگه من بادخترها هیچ مشکلی ندارم فقط پسرها خخخ خیلی شیطون هستن پسرمنم اروم اما بااونها کهجفت میش مربیشون میگه ایشون هم شیطنت میکنه برن مدرسه که خیلی بدتر هستن جاری هام وخواهرهمسرم من دارن اماده میکنن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

جاری من میگه به پسرم خوراکی میدم ببره میگه میاد تعریف میکنه مامان ریختن سرم خوراکی ام گرفتن خوردن خودمم کم خوردم البته با خنده وسربه سرگذاشتن میکنن وایشون با خنده تعریف میکنه نه گلایه خلاصه یک وضعیه دیگه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من حساس نیستم مثلا میگه مامان دعوا شد دوستم منو زد با خودم میگم اگه اون اینو زد حتما اینم زده خلاصه تا جایی که ممکنه مداخله نمیکنم

پسرن دیگه همشون مثل همن تقریبا

هر چقدر هم کادر مدرسه و معلم مراقب باشه اونا کار خودشونو میکنن 

نمیدونم‌کارم درسته یا نه

ولی ردست دارم پسرم یاد بگیره خودش از خودش دفاع کنه

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢

زدن که دیگه عادی شده هرروز هم‌بهم میگه ولی  دیگه چیزی نمی گم بهش..ولی واقعا خسته شدم‌.....دخترم‌اینجوری نبود اصلن ..این‌پسرا خیلی بیش از حد فضول شدن

وقتی هستی....خوب خوبم
پسرمنم کلاس اولِ گاهی اوقات میرم پیشش  یعنی یه بچه ی اروم نمیبینم همشون از سر و کول هم بالا می ...

کاش باهم‌قهر کنن ..صبح تا‌ظهر تو سر وکله هم میزنن ولی دوست هستن

وقتی هستی....خوب خوبم

با این اوصاف که شما میگی که فوضول نیستن خیلی شیطون و تخس هستن.منم پسرم کلاس اولیه گاهی وقتها پیش میاد .پسرن دیگه.ولی بهش بگو مواظب باشه آسیب بهش نزنن.مثلا اجازه نده بچه ها بغلش کنن

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤