2777
2789
عنوان

چرا اینجا آنقدر معلمی رو میکوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
بنظرم معلم پایه همه شغل هاست و قابل احترام هست

دقیقا به نظرم معلمی شغل موثریه

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

والا اینجا بیشتریا اعتقاد دارن که معلمی بهترین شغل برای یه خانومه

اما انگار دیشب بود که یه معلم تاپیک زده بود و گفته بود نمیدونم چرا به خاطر حقوقم میاند سمتم و...

به نظرم افرادی که این مدلی اند خودشون، خودشون رو میکوبند تو هر شغلی ‌که باشند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اینجا بیشتریا اعتقاد دارن که معلمی بهترین شغل برای یه خانومهاما انگار دیشب بود که یه معلم تاپیک ...

اوهووم 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

یه سری یا تحقیر میکنن به هر حال کار زشتیه مدرسه خوب و معلم و خوب جامعه سالم میسازه اگه معلمی بد بود ...

قطعا هر شغلی خوب و بد داره 

معلم خوب هم بسیار مهمه 

امیدوارم فرهنگش در جامعه ما هم جا بیفته و افراد شایسته وارد سیستم بشن 

بهرحال ما که از سیستم آموزشی خیری ندیدیم و و بالجبار فرزندمون از این سیستم نجات دادیم 

میگن شغل معمولیه ولی خب همین شغل معمولی رو هم خیلی ها ندارن آنقدر تحقیر نداره که

شغل معمولی یعنی چی

اتفاقا شغل و مهم و سختیه

هرکسی هم صلاحیت نداره معلم بشه

این چندساله با این وضع آموزش و پرورش هرکی رسید معلم شد

من خودم به شخصه سال اول و امسال که پسرم سومه اصلا از معلمهاش راضی نبودم خییییلی بد بودند هم اخلافی هم تدریسشون

عوضش معلم دومش خیلی خوب بود

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
تو یه تاپیک دیدم به هرحال هر شغلی محترمه مردم برای شغلشون تلاش کردن نباید اینجوری بگن

اها من ندیدم. درسته هر کسی به اندازه خودش برای رسیدن به اهدافش تلاش می‌کنه و سختی می‌کشه‌‌. من دیدم به خاطر حقوق پایین تو سال های اول خود معلما تو همین نی نی سایت گله مند بودن اما ندیدم که بکوبن. اتفاقا معلمی جز شغل های سختی هست مخصوصا ابتدایی که هم بچه ها شیطونن هم اینکه اگه خوب باهاشون کار نشه پایه شون ضعیف میشه. به هر حال آینده دانش آموزها به تخصص، مهارت و تجربه معلم ها بستگی داره. 

اها من ندیدم. درسته هر کسی به اندازه خودش برای رسیدن به اهدافش تلاش می‌کنه و سختی می‌کشه‌‌. من دیدم ...

کلا کار کردن با کودک و نوجوان سخته بخاطره روحیه حساسشون

اگه درست برخورد بشه جامعه به سمت خوبی می‌ره اینم بیشتر برعهده مادر و معلمینه

میگن شغل معمولیه ولی خب همین شغل معمولی رو هم خیلی ها ندارن آنقدر تحقیر نداره که

معلم داریم تا معلم

من تو این ۱۳/۱۴ سالی که دانش اموز بودم معلم با شعور ندیدم هرچی عقده ای تر هرچی بی ادب و بی شخصیت تر و بد دهن تر همه ریختن تو شغل معلمی 

از بین بردن شأن شخصیت این شغل رو

نه تحقیر نمیکنن،میگن باتوجه به دردسر ها و توقعاتی که والدین ،مدیر مدرسه بازرس ها و ...اعصابی که باید بزاری حقوق و مزایای آنچنانی نداره اینقدر باید زحمت بکشی تا بهش برسی،وقتی بهش میرسی چیز خاصی نیست همین

به نظرمن برا خانما شغل موجه و خوبی ولی هیچ شغلی بی دردسر نیست

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40