2777
2789
عنوان

از دوران عقد متنفرم متنفر متنفر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 27 پست
هم خوبه هم بده! قسمت خوبش فقط مالی هست که هم از سمت پدر ساپورت میشی هم شوهر 😃

چه جالب از نظذ من دقیقا برعکس این بود که یکی از بدترین قسمتاش مالیه که نه شوهر خرجتو گردن میگیره نه پدر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوران عقد و نامزدی جالبی نداشتم شاید هر کس جای من بود جدا می‌شد 

ولی بعد عروسی از این رو به اون رو شد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خیلی ها هم از هیچکدوم سمت ساپورت نمیشن هیچکی گردنت نمیگیره 😅🤣

این بده 🤌🏻

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم دوران عقد و نامزدی جالبی نداشتم شاید هر کس جای من بود جدا می‌شد ولی بعد عروسی از این رو به اون ر ...

اره دقیقا این دوران بیشتر بخاطر دخالت خانواده ها 

مشکلات مالی 

استرس و نگرانی کلی دعوا درست میشه 

و خیلی ها جدا میشن 

واقعا مضخرفه...اینکه میگن دوران عقد دوران خوش‌خوشانه واقعا چرته

دوران عقد بیشترین اختلاف و بحث و دخالت رو داره و بااااید زیر یکسال باشه برای من یکسال و نیم بود واقعا اذیت شدم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
چه جالب از نظذ من دقیقا برعکس این بود که یکی از بدترین قسمتاش مالیه که نه شوهر خرجتو گردن میگیره نه ...

من قراره نامزد کنم

تو دوران دوستی بهم کارت بانکی داد 

women againt women:اینجا یاد میگیری

واقعا مضخرفه...اینکه میگن دوران عقد دوران خوش‌خوشانه واقعا چرتهدوران عقد بیشترین اختلاف و بحث و دخال ...

اره دقیقا باهات موافقم

البته برای همه یکسان نیست 

مثلا طرف چهار سال تو عقده و‌ راضی بوده

چه جالب از نظذ من دقیقا برعکس این بود که یکی از بدترین قسمتاش مالیه که نه شوهر خرجتو گردن میگیره نه ...

من کلا بابام همیشه برون اینکه بگم بهم پول میداد 

و خرید که میرفتم همسرم حساب میکرد 

یه بار گفتم فلان چیزو میخوام بریم خرید ، با شوخی گفت به من چه! هنوز دختر خونه ی باباتی چرا من بگیرم ؟

منم گفتم آره راس میگی هنوز دختر خونه ی بابامم، چرا آخر هفته ها بیام خونتون.....(+۱۸سانسور)😂 

اره دقیقا باهات موافقمالبته برای همه یکسان نیست مثلا طرف چهار سال تو عقده و‌ راضی بوده

اونا بنظرم واقعا استثنا هستن..حالا من واقعا یه مادرشوهر فوق‌العاده عااااالی داشتم که خیلی هوامو داشت اما بازم اون بلاتکلیفیه اذیت میکرد تازه زمانی این دوران سخت میشه که ادم با یه شهر دیگه وصلت کرده باشه این فاصله فاجعه‌س

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
اره دقیقا این دوران بیشتر بخاطر دخالت خانواده ها مشکلات مالی استرس و نگرانی کلی دعوا درست میشه و خیل ...

شوهر من خیلی شکاک بود و البته بعد کلی خواستگاری و رفتن و اومدن بعد سه چهار سال جواب مثبت دادم و یه طورایی ترس از دست دادن داشت و شدیدا کنترل میکرد رفت و آمدمو! خلاصه پدرمو در آورد سر رفت و آمدم! 

ولی تا عروسی کردیم انگار این مرد رو بردن یکی دیگه آوردن! انگار خیالش راحت شد که مال خودشم😀 و همیشه میگم خوب که صبوری کردم و بهم نزدم نامزدی رو!