2777
2789
عنوان

روز مادر چی گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هیچی نگرفتم شوهرم دستش خالیه از یه طرف درکش میکنم ولی از طرفی هم آدم انتظار داره دیگه...۶ساله دا ...

ولی من از پس انداز های خودم برای مادرم ومادرشوهرم هر کدوم یه میلیون دادم

حرص نخور عزیزم خودت به خودت تبریک بگو گل و کادو برای خودت بخر کلا شوهرت اهل هدیه دادن نیست؟

نه کلا نمیده خیلی آدم خسیسه امروز م کلی کتکم زد 

خدایا شکرت خودت کمکم کن 

من ظهرباشوهرم حرف زدیم تبریک نگفت منم خیلی عادی گفتم یعنی انقدابرازاحساسات سخته برات؟بخدااین همه حرف میزنی یه تبریک بگی خسته نمیشی اونم خندیدگف بخداحواسم نبودذهنم درگیره شبم باشیرینی اومدخونه به همین راحتی

منم هیچی نگرفتم شوهرم دستش خالیه از یه طرف درکش میکنم ولی از طرفی هم آدم انتظار داره دیگه...۶ساله دا ...

هرچی روز مادر کاشت روز پدر درو میکنه اصلا ناراحتش نباش

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
یه دختر دارم خیر سرم الانم باردارم بهش گفتم فکر میکنی هنوز دخترم یا به کارت نمیاد که اینجوری میگی

خوب بچه که داری شوهر منم چند سال گفت روز مادر روز زن نیست امسال که بچه دارم تبریک تگفت

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
من ظهرباشوهرم حرف زدیم تبریک نگفت منم خیلی عادی گفتم یعنی انقدابرازاحساسات سخته برات؟بخدااین همه حرف ...

نه همسرمن به ننه ش تبریک گفت ولی به من نگفت

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
خوب بچه که داری شوهر منم چند سال گفت روز مادر روز زن نیست امسال که بچه دارم تبریک تگفت

منم یه کم اذیتش کردم استوری های دوست هاش برای زن هاشون رو با صدای خوندم که یعنی ببین ویاد بگیر