2777
2789

خب مامانشه توقع داره همینطور که به مامان من احترام گذاشت و کادوی خوب خرید و به اضافه ی مبلغی پول نقد به مامانم داد ، متقابلاً حداقل یه زنگ من بزنم!!! 

ولی واقعا نمیتونم! اینقدررررر توهین کرده که از چشمم افتاده! البته به فلان جامم نیستا! ولی دوست ندارم واقعا حتی زنگ بزنم! 

اینم بگم تاحالا مامانش هرچی گفته یا هرکاری کرده اصلا پیش شوهرم گلایه نکردم! معتقدم شوهرم که تقصیری نداره چرا الکی گلایه کنمو اعصابشو خورد کنم! و همسر گرامی از حرف و کارای مادرش بی اطلاعه بعد این همهههه سال 

حالا آبجی های گلم نظر شما چیه؟ زنگ بزنم یا نه؟

(جوووون خودتون بگین نه نزن😂😂😂😂😂😂)

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزن 

یه تبریک بگو تموم شه بره

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

من همیشه میزنم قبل از اینکه شوهرم بگه 

با تمام بی احترامی هایی که دیدم

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

امروز بود که تموم شد

دیگه فردا زنگ بزنی بهت تیکه میندازه،اونوقت میگی مادرشوهرم فلان گفت

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

اگر همسرتون برای مادر شما کادو خریده زشته زنگ نزنید

رفتار آدم انعکاس درون آدم هست که درون آدم شامل فرهنگ و شعور و شخصیت میشه که شخصیت شامل همه ی اوناست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

حالا یه زنگ سی ثانیه ای چیزی عزت کم نمیکنه اونم برای شوهری که نه می‌دونه جریان چیه و برای مادرت هم هدیه خریده و احترام گذاشته 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏