2777
2789
عنوان

بخاطر چاقی شوهرم ازم دوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 53 پست

بهش بگو وازکتومی میکردی که حامله نشم به جای تشکرشه دو تا بچه دسته گل بهش دادی آدم بی لیاقتیه شوهرت خودتو به خاطر همچین آدمی ناراحت نکن هر مرد دیگه ای بود رو چشمش میزاشتت نمیشه زن حامله بشه اونم دو قلو بدون هیچ کمکی بعد جسمش تغییر نکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستم بگم شاید بخاطر بچه ها رابطتتون کم شده تا گفتی میام داده،چقدر بیشوره ببخشید،بگو پس چرا بچه اوردیم،چقدر بدن من اسیب دیده،مهم تیست؟والا،فقط به چشم ابزار نگاه میکنن،درکل ولی نه بخاطر هنسرت،بخاطر خودت تحت نظر دکتر رژیم بگیر،فکر اسلیوم یک درصدم نکن که ققط زیان برای بدنه وکوتاه کردن عمر

دوقلو واقعا سخته

من یه دونه دارم آرومم هست به نسبت خسته شدم

چه برسه به شماها که دوتا دارید

من دخترم نزدیک دوسالشه تازه باشگاه رفتم و تی ار ایکس و فیتنس رو شروع کردم چون وزنم رفته بالا

شما هم ببین میتونی تایمی پیدا کنی بچه ها رو بزاری پیش همسرت و بری باشگاه

اگه نه که خب باید همسرت درک کنه نمیرسی الان با دوتا بچه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دوقلو واقعا سختهمن یه دونه دارم آرومم هست به نسبت خسته شدمچه برسه به شماها که دوتا داریدمن دخترم نزد ...

امضات چیه پس

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...

چه زشت حرف زده

خودخواه بیشعور

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
امضات چیه پس

پسرم بزرگ شده دیگه

بچه ی کوچیک منظورمه یه دونه دارم