2777
2789

همسر من اصلا تاریخ تولد خودشو یادش نیس چه برسه به مراسمات مثل تولد من روز زن و اینا

من همیشه از چند روز قبل میگم بهش 

اصلا عادت نداره کادو بده یازده ساله عروسی کردیم یادم نمیاد کادو داده باشه

من عادت کردم خودمو بابتش ناراحت نمیکنم

وجودش برام بهترین کادوهه 

ولی امشب فقط بغلم کردو گفت روزت مبارک 

معذرت خواهی کرد کادو نگرفته

این بزرگترین هدیه س برام

میخوام بگم

وجود همسرتون بزرگترین هدیه س 

سعی نکنید بخاطر این جور چیزا خودتونو ناراحت کنید بخدا ارزش نداره، مایی که از یه ثانیه هم خبر نداریم

چرا همو بخاطر این جور چیزا ناراحت کنیم 

امیدوارم اگه الان از دست همسرتون ناراحتین 

برین پیشش و آشتی کنید قدر همو بدونید 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کادو بود ک ... بمونید براهم

اره خداروشکر 

مرسی عزیزدلم 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

امسال اولین سال مادر شدنم بود حتی ی تبریک نگفت

ریدمم تو وجود بی وجودش

فقط ب درد خانوادش میخوره

انقد دلم از دستش شکسته ک نمیخوام ریخت نحسشو ببینم

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

همسر من با پسرم سر اینکه پسرم گفت خسته شدم از مراسم یلدا ، بریم خونه دعواش شد ، باهاش قهر کرد و وسایلش رو قایم کرده . با منم قهره که چرا اون گفته بریم منم گفتم آره بریم به نظرم . دیروقت شده .

تبریک هم نگفته . هدیه هم نخریده .

البته تقریبا همه سالها همینطور بدون تبریک گذشته ! ولی مهم نیست ! 

همین که تو این تورم نیازهای خونه و خودمون رو تامین میکنه بزرگترین هدیه ست

دقیقا 

قدرشونو بدونیم‌

همسر من با پسرم سر اینکه پسرم گفت خسته شدم از مراسم یلدا ، بریم خونه دعواش شد ، باهاش قهر کرد و وسای ...

بنظرم باید طرف همسرتون و میگرفتین 

حتما راجع بهش مطالعه کن به پسرت میگفتی باید مشورت کنم با بابات ..خیلی مسائل به سادگی حل میشه سختش نکنیم 

همسر من با پسرم سر اینکه پسرم گفت خسته شدم از مراسم یلدا ، بریم خونه دعواش شد ، باهاش قهر کرد و وسای ...

به هر حال خانوم‌ها انتظار دارند 

خودت برو باهاش آشتی کن یه بارم خودت درکش کن 

به هر حال همه ما آدمها مطمئنیم حق با خودمونه

امسال اولین سال مادر شدنم بود حتی ی تبریک نگفتریدمم تو وجود بی وجودشفقط ب درد خانوادش میخورهانقد دلم ...

ببین مردا این نیستن که ما می‌بینیم 

چون ما آدمها می‌خوایم طرف مقابلمون مثل خودمون رفتار کنه ناراحت میشیم از رفتاراش 

نمیگم حق با اونه 

کاش پای صحبت هاش بشینی 

یه بار بشین کنارش و باهاش حرف بزن 

داره یه کوچولو تو زندگیتون میاد 

خیلی از مشکلات به سادگی حل میشه 

ببین مردا این نیستن که ما می‌بینیم چون ما آدمها می‌خوایم طرف مقابلمون مثل خودمون رفتار کنه ناراحت می ...

چ حرفی داره بزنه جز اینکه همه فکرش درگیر خانوادشه

اندازه ی تبریک خشک و خالی هم ارزش نداشتم براش

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40