جاریم تازه زایمان کرده و من چند بار به برادرشوهرم زنگ زدم تبریک گفتم و به جاریم به هر سه تا شماره اش زنگ زدم خاموش بود به شوهرش زنگ زدم گفت این خط دستشه به اونم زنگ زدم جواب نداد ولی هروقت مادرشوهرم زنگ بزنه فوری جواب میده.حالا مادرشوهرم داشت به شوهرم میگفت که چرا بهش تبریک نگفتید اونم قضیه رو گفت مادرشوهرم میگه باید به مادرش زنگ میزدین میگفتید گوشی رو بده بهش.شوهرمم هم گفت اگه میخواست جواب میداد دیگه هم زنگ نمیزنیم.بعد من پشت در بودم شنیدم.جاریم به من زنگ زد واسه پسرم تبریک گفت الان نمیدونم چکارکنم دوباره زنگ بزنم بهش یا نه؟؟؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خودمم میگم زشته بزار بزنم ولی خیلی بهم بی محلی کرده تاحالا هر مراسمی داشتم دعوت کردم نیومده.ولی من ه ...
آهان پس پر روش نکن.یه پیامک تبریک بفرس به اون شماره که مطمئنی استفاده میکنه بگو فلانی جان چند بار تماس گرفتم جواب ندادی و خواستم قدم نو رسیده رو تبریک بگم ، نامدار باشه و از این حرفا...