2777
2789
عنوان

میخام فردا هندزفری ببرم سر جلسه امتحان

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 36 پست
حفظ جزسی

استغفرالله😂

نگران نباش بیافتی هم تاثیری نداره،ولی خب اگه مراقب یهو اومد گوشتو لمس بکنه چیکار میخوای بکنی؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استغفرالله😂نگران نباش بیافتی هم تاثیری نداره،ولی خب اگه مراقب یهو اومد گوشتو لمس بکنه چیکار میخوای ...

نه اینکارو نمیکنن ، مقنعه میزنم بعد چون سرده شال ضخیمم روش میزنم و از طرفی همشون اقا هستن

بابا همه میبرن اصلا نمیگردن ، تازه ترم اخرم هستم مثلا😅

کار یه دفعه میشه ببین قانون زمان ما این جوری بود تقلب کردن مدرک میخواست مثلا خود من کلا یه امتحان تستی را با دوستم با انگشت به هم میرسوندیم مراقب اومد جلومون نشست ولی ما در کمال پررویی ادامه دادیم ولی مدرک نداشت ولی از یکی از بچه ها کاغذ گرفتند و با نمره ۲۵ صدم مشروط شد من حسابداری خوندم تو اکثر امتحان های وقتی برای تقلب نداری چون باید مسئله حل کنی به نظرم ارزش ریسک نداره فوقش میفتی ترم بعد یک درس می مونه امتحان میدی با نمره خوب قبول میشی اگر مراقب گیر بیاد بالا سرت بیچاره ای

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
نه اینکارو نمیکنن ، مقنعه میزنم بعد چون سرده شال ضخیمم روش میزنم و از طرفی همشون اقا هستن

باشه فردا خبرشو بده ماسک هم بزن😁

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

وای من یه بار دوران مدرسه امتحان زبان داشتیم بعد نخونده بودم

ترجمه ی یه سری لغاتو تو کاغذ نوشته بودم موقع امتحان همراهم بود

انقدر استرس داشتم که به خودم اومدم دیدم نصف تایم امتحان رفته من هنوز هیچی ننوشتم،یعنی از استرس سوالارو نخونده بودم

دیگه گفتم با اطلاعات خودم بنویسم شدم ۱۸😐الکی کلی استرسم کشیدم🤦🏻‍♀️

بنظرم شماهم اینکارو نکن

ارزش این همه استرسو نداره

کار یه دفعه میشه ببین قانون زمان ما این جوری بود تقلب کردن مدرک میخواست مثلا خود من کلا یه امتحان تس ...

ما دفعه قبل از یکی گرفتن ولی کلی خواهش کرد که اولین بارم بوده و تکرار نمیشه دیگه کاریش نداشتن

ما دفعه قبل از یکی گرفتن ولی کلی خواهش کرد که اولین بارم بوده و تکرار نمیشه دیگه کاریش نداشتن

خوب بوده من تهران جنوب بودم ورودی ۸۵ خیلی سخت گیر بودند

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست