2777
2789
اول که پزشکی قبول میشی شاخه داره یا نه کلی پزشکی اسمش تا هفت سال که بخونهمیگه سوگند پزشکی خودندیم تو ...

💢برگزاری کمیته دانش آموختگی در دانشکده پزشکی 

💢دکتر مسعود مهدوی راشد، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی؛  

✅ جشن دانش آموختگی دانشجویان پزشکی با حضور خانواده های دانشجویان و با مشارکت دانشکده و معاونت دانشجویی فرهنگی آخر شهریور در مجتمع شهدای سلامت برگزار خواهد شد.  

✅ مراسم دانش آموختگی مراسمی فرهنگی است که دانشجویان پزشکی پس از ۷ سال تلاش علمی و عملی، با ادای سوگند به عنوان یک پزشک متعهد و عالم، آماده خدمت به بیماران و دردمندان می شوند و این مراسم از این جهت که محل تغییر از دوران دانشجویی به دوران طبابت حرفه ای است دارای اهمیت فراوان است و تلاش می گردد با مشارکت همه گروهها در کنار دانشجویان عزیز محتوای این مراسم به نحو مطلوبی برگزار گردد.  

#روابط_عمومی #شهریور_۱۴۰۲

#دانشکده_پزشکی مشهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💢برگزاری کمیته دانش آموختگی در دانشکده پزشکی 💢دکتر مسعود مهدوی راشد، معاون دانشجویی و فرهنگی دانش ...

راستی بهش میگم رتبت تو منطقه شده یا کشور

میکه من با تراز  اوردم پزشکی رو

هوووف

اخه الان دی ماه هستیم میگه از ابان داره میرهیعنی سه ماه کارت تاخیر دارهنگفت کارت نیومده گف با کد ملی ...

عزیزم منم شهید بهشتی تهران میخونم و از آبان دارم میرم. ماهم هنوز کارت دانشجویی نداریم. ما کد دانشجویی نشون میدیم. شاید از اونا کد ملی میخوان