واقعا نمیدونم چرا همه اینقدر گارد دارن ک حتی حاضرن اون حال بدشونو تحمل کنن ولی حاضر نیستن ی بار هم برای امتحان شده برن پیش روانپزشک
عزیزان اگر کسی با روانپزشک و قرص مشکلش بدتر شده ب این معنی نیست ک روانپزشک رفتن بده ن ب خاطر اینه ک دکترش دکتر خوبی نبوده
وگرنه خیلی ها هم هستن ک مشکلشون با روانپزشک حل شده
مثلا من مامانم وقتی کوچیک بودم آنقدر حالش بد بود ک میگه روزی ۱۰،۱۵ تا قرص میخورد.. اینطوری بود ک یادمه ی روز وسط عروسی بودیم ک مامانم خوابش برد فرض کنید توی اون سروصدا.. یا میگه حتی دوست نداشتم بچه هامو ببینم و میخاستم برم توی ی اتاق و فقط جیغ بکشم.. ب این شدت حالش بد بود.. ولی الان فقط ی دارو میخوره ک خداروشکر خیلی خیلی بهتر شده
و من خودم مشکل وسواس فکری داشت بیچارم میکرد و الان فقط با ی قرص حالم خیلی تغییر کرد
قرص من حتی از خیلی غذاهایی ک در طول روز میخوریم غوارضش کمتره و الا خیلی از قرصا هستن ک حتی اعتیاد آور هم نیستن
حتی اگه یکم عوارض هم داشته باشه قطعا عوارض اش بیشتر از عوارض استرس و اضطراب و افسردگی ک کل بدند نابود میکنه نیست.. من فقط در مدت یک ماه صورت و گردنم بدجور جوش جوشی شد.. اعصابم آنقدر ضعیف شد ک با کوچکترین صدا ده متر میپرم..
درضمن قرار نیست همیشه قرص بخوریم منم قبول دارم بعد قطع قرص شاید دوباره ب حالت اول برگردیم ولی ببینید قرص میخورم ک یکم حالمون اوکی بشه تا شرایط رفتن پیش روانکاو و روانشناس را داشته باشیم تا مشکلمون ریشه ای حل بشه.. چ بسا ک ب کمک همون قرص درصد زیادی از مشکلمون هم حل بشه
ولی یادتون باشه ک پیش روانپزشک خوب برین
. روانپزشک خوب زیاد واستون قرص نمی نمیشه و سعی میکنه تا جایی ک امکانش هست قرص هایی با عوارض بیشتر و اعتیاد آور ننویسه
ب امید روزی ک این فرهنگ سازی انجام بشه ک روح و روان آدمی هم نیاز ب دارو داره😘