2777
2789
عنوان

اگر یه مردی ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
نباید جدی گرفت مردا رو

مردا اگه می‌فهمیدن یکم به این قضیه فکر میکردن بعد چندین سال لزومی نداره از زنشون بپرسن فلانی هم بود یا نه 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

نمی‌دونم والا. اما مردی اگ کسیو واقعا دوش داشته باشه ک از دسش نمیده وقتی داده ینی اونقدرم مهم نبوده ...

چرا انقد درون گرا و مبهمن 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا اگه می‌فهمیدن یکم به این قضیه فکر میکردن بعد چندین سال لزومی نداره از زنشون بپرسن فلانی هم بود ...

والا بخدا

بعدش هم مطمئن باش از سر فوضولیه 

وگرنه اکثر مردا چشمشون دنبال زن شوهردار نیست

🌺good vibes only🌺
والا بخدابعدش هم مطمئن باش از سر فوضولیه وگرنه اکثر مردا چشمشون دنبال زن شوهردار نیست

حتی اگه قبلا باهم رل بوده باشن و عشق سابقشون باشه؟؟

بنظرم بیشتر چسخلن سعی کن تحریکش نکنی بفهمه سر این قضیه حساسی میشه نقطه ضعفت دهنتو سرویس میکنه هرچند ...

چی بگم موندم واقعا تقصیر کسی که دخالتی نداشته چیه 

اگه هنوز حس داره چرا زن گرفت

خیالت تخت💕

💗تخت که نیس ولی خب بهترم 

میدونی چیه همش به این قضیه فکر میکنم

چی بگم موندم واقعا تقصیر کسی که دخالتی نداشته چیه اگه هنوز حس داره چرا زن گرفت

مردا بیشتر بصری هستن بنظرم ینی تو از اون لحاظ چششو پر کنی از گذشته چیزی به خاطر نمیاره ولی خب اینو باید قبول کرد ک مردا کلا تنوع طلبن حتی اگ به ظاهر نشون ندن تو ذهنشون هزار نفرو…. حقیقت تلخیه من خودم مجردم ولی یه دختر موقعی ک می‌خواد بله بگه باید قبول کنه ک هرلحظه ممکنه طرفش اونی نباشه ک می‌خواد خیانت کنه و تنوع طلب باشه چون موجود مذکر غالباً این صفات رو داره اونی ک دیگ خیلی مرد خوبی هس فقط حفظ ظاهر میکنه به معنای کاری نکردنش نیس

مردا بیشتر بصری هستن بنظرم ینی تو از اون لحاظ چششو پر کنی از گذشته چیزی به خاطر نمیاره ولی خب اینو ب ...

مردا همشون تنوع طلبن الانم که به لطف اینستا و ... بیشتر تنوع طلب شدن ولی ببین هرکاری کنی کسی که یه نفر تو ذهنش باشه انجلینا هم باشی بازم یادش نمیره اونو و بهش فکر میکنه شاید همیشه فکر نکنه ولی گاهی اره چون با کارهاش سوالاش و ... اینو نشون میده اینجاست که آدم هزار و یک سوال براش پیش میاد

مردا همشون تنوع طلبن الانم که به لطف اینستا و ... بیشتر تنوع طلب شدن ولی ببین هرکاری کنی کسی که یه ن ...

اون اگ گذشتشم اون آدم نبود الان به دخترایی ک خیابونو مجازی می‌دید فک می‌کرد چه فرقی داره بدونی اون زن کیه یا نه بالاخره تو اون کله پوکشون به یه خر دیگم فک میکنن همه مردا همینن منی ک تجربه دوس پسرو فقط داشتمم اینو متوجه شدم اینکه جای تو نیستم و نمیتونم دقیق حستو درک کنم کاملا درسته ولی ته فکرو خیالای تو فقط خولوچل کردن خودته بقیه متاهلاهم خیلیاشون باهمین مردا دارن سپری میکنن