2777
2789
عنوان

واای زعفران

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست
قرص چی من یبار ازمایش دادم رز ۲۲ بود برا من ۲۹اینسری رنج ۵۳۰ من ۵۹۶ک دکتر غدد گف دوباره ازمایش بدی ب ...

کابرگلوبینه چیه اونو خوردم 

الان ی مدته دکترم گفت نخور آزمایش بده ولی پریود نشدم

والا من از ۲۲ رفتم ۸۰ 

دکترم گفت چون درمانو ول کردی 

ولی ی مدت پیش همین زنان میرم درست نشد میرم غدد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
مرسی از جوابت. منم پریود نشدم دیروز زعفرون خوردم

دیگ نخور اسیب میرسونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کابرگلوبینه چیه اونو خوردم الان ی مدته دکترم گفت نخور آزمایش بده ولی پریود نشدموالا من از ۲۲ رفتم ۸۰ ...

همون زنان منو فرستاد غدد

آخه من دورم با قرص خیلی منظمه فقط موهای زائدم بیشتر شده ک واس اینم قرص داده هنوز نخوردم

ولی جفتشون میگن پرولاکتینت خیلی بالا نیس

حالا فعلا باید ازمایش بدم

همون زنان منو فرستاد غددآخه من دورم با قرص خیلی منظمه فقط موهای زائدم بیشتر شده ک واس اینم قرص داده ...

ازمایش بده 

ولی تروئیدم باعث افزایش پرولاکتین میشه ب دکترت بگو تروئیدتم حتما چک کنه 

شاید برا تو تروئیدته

از خدا سلامتی برا هر دومون میخوام 

خیلیی سخته واقعا من ریزش مو دارم 

سردرد دارم یهوو پفم میکنم 

البته من  تنبلی تخمدانم هستم