2777
2789
عنوان

میخوام درد دل کنم از رفتار های خودم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 22 پست
اگه بگن تا الان که زندگی کردی به چی رسیدی ؟ میگم اینکه مهربونتر باشم با اینکه همیشه بهم میگن خیلی م ...

شما عالی هستین. 

حس میکنم مهربونی من باعث میشه احساس کنند من ساده لوح هستم. 

در کل راضی نیستم. شاید هر روز بهم بگن شما بهترین هستین.  ولی بازم من خودگ از خودم رلضی نیستم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
لزومی نداره همه خبر داشته باشن از شرایط کلاس شما

اخه من که نمیگم ولی مدیر از بچه ها حرف میکشه ۱۰۰ درصد 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلم خوبی هستیخدا ازت راضی باشه🤍

سلامت باشین 

الکی پیش مدیر توی حرفات غلو کن برای تنبیه بچه ها اینکه چطور باهاشون صحبت کردی ولی با اغراق

بله حتما ❤️

شما عالی هستین. حس میکنم مهربونی من باعث میشه احساس کنند من ساده لوح هستم. در کل راضی نیستم. شاید هر ...

منم همین حس رو داشتم یه موقعی که فکر نکنن ساده لوحم ولی الان فهمیدم اشتباه بوده و مهربونیم حیفه ، دنیا خیلی به مهرو محبت بیشتر نیاز داره  و واقعا حیفه ، خیلیا واقعا توانایی خوب بودن و محبت کردن رو ندارن و ما باید قدر بدونیم و شاکر باشیم❤

منم همین حس رو داشتم یه موقعی که فکر نکنن ساده لوحم ولی الان فهمیدم اشتباه بوده و مهربونیم حیفه ، دن ...

خدا حفظتون کنه 

بله عزیزم همین طوره.

من هدفم این بود که مهرونی خدا رو نشون بچه هام بدم. 

دیگه حس بد نمیگیرم اگه هم گرفتم میام اینجا میگم مغزم خالی بشه