2777
2789

بچها من جدیدا این شکلی شدم که خیلی به همه چی فکر میکنم حتی چیزی که وجود نداره انقدر فکر میکنم دیگه باورم میشه واقعیه 

من چند وقت پیش یه آقایی بهم گفتش ک یه کاری رو برام انجام بده اما من انجام ندادم چون میدونستم بده و مطمئنم انجام ندادم ولی یهو بعد دو سه هفته این فکر اومد تو ذهنم که نه تو اون کارو انجام دادی یا نکنه که اون اتفاق افتاده و تو یادت نیست نکنه اون کارو کردی و برات مهم نبوده....

اگر اون اتفاق افتاده باشه چی ؟؟همش تردید دارم و انقد بهش فکر کردم الان باورم شده اون اتفاق بد افتاده ولی مدام تو ذهنم تکرارش میکنم و ذهنم همش صحنه های ترسناک و زشت می‌سازه واقعا مضطرب و خستم 

توروخدا اگ کسی راهکاری یا حرفی داره بهم کمک کنه خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خفیفشو دارم آدمایی مث ما لحظه ای نباید بیکار باشن

بیکارم نیستم سرکار میرم ولی انقدر تپش قلب و اضطراب شدید دارم و به حدی حالم بده فکرش از سرم بیرون نمیره💔

من نوع شدیدش دارم خیلی خستم ازدست یکی چیزی میخورم هی فک میکنم ذهنمم خسته است

منم بخدا از این زندگی خسته شدم انقدر سرچ میکنم تو گوگل وسواس بیماری دارم بقران دیوونه شدم انقدر به همه چی فکر میکنم حس میکنم واقعا اتفاق افتاده و دنبال راه حل میگردم براش 

منم بخدا از این زندگی خسته شدم انقدر سرچ میکنم تو گوگل وسواس بیماری دارم بقران دیوونه شدم انقدر به ه ...

همین الان تادستمو نشورم آروم نمیشم درحالی که دستم کثیف نیست 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤