2777
2789
عنوان

آقایون سایت من چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ارتباط نداریم ولی میشناسمش، سنم بالاست و پدر ندارم و مادرمم مریضه تنهام کسی جز خدا ندارم امیدم فق ...

شناختی که داری با شناخت زمانی که باهاش ارتباط نزدیک داشته باشی زمین تا آسمون فرق داره 

ادم از یکی بت میسازه تو ذهتش بعد یه مدت که میری تو رابطه میبینی اصن یه ادم دیگه است 

سنت داره میره بالا شرایطت هم که خوب نیس جای اینکه فقط بر پایه احساس عمل کنی یکم هم منطقی و عاقلانه فکر کن 

فردا طرف رفت ازدواج کرد نگی وای چرا موقعیت هامو از دست دادم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
شناختی که داری با شناخت زمانی که باهاش ارتباط نزدیک داشته باشی زمین تا آسمون فرق داره ادم از یکی بت ...

وقتی برم تو زندگی کسی دوستش نداشته باشم اونم بدبخت میکنم به خدا خودمو میشناسم بدبختش میکنم

شما ۳۰ سالته اما مثل یه دختر تازه به بلوغ رسیده کاملا ناپخته داری فکر میکنی 

شما کسی رو دوست داری... در واقع کراش داری! که امکان رسیدن بهش در بهترین حالت ۵۰،۵۰ هست! 

از طرفی سنت بالاست و رفته رفته ممکنه برات خواستگار با موقعیت خوب نیاد. و طبیعتا تو ازدواج سنتی انتظار عشق نباید داشته باشی اون بعد ها به وجود میاد 

اگه موقعیت خوبی داره لگد به بختت نزن مادرت رو بیشتر از این حرص نده و عین دختر بچه های نوجوان رفتار نکن  

عزیزم خواهرانه بهت یه توصیه ای میکنم 

پسری ک میدونه خواستگار داری و ترس از دست دادنتو نداره 

زیاد به بودنش دل خوش نکن ! 

شما ۳۰ سالتونه 

ممکنه ۲ سال دیگه این کیس های رو نداشته باشی واسه ازدواج 

با پارتنرت مطرح کن و بهش یه تایم کوتاه بده بگو اگ قصدت جدیه بیا جلو 

اگه نیست منو علاف خودت نکن 

ممکنه بهت میگه میخوامت و میام بهش یه تایم ۱ هفته ای بده و بگو تو این یک هفته قدمی پیش بزاره 

در غیر این صورت ازین ادم واست همسر در نمیاد ! 

خواستکارهارتو بسنج با عقلت 

فک کن اصلا کسی تو زندگیت نیست 

با این دید نگاهشون کن و بسنج و سبک سنگین کن و طبق اون تصمیم بگیر 

نیاز نیست همون اول بری بشینی سر سفره عقد 

چند ماه با اون اقا در رفت و امد باش 

ببین چجوریه 

اگ نظرت مثبت بود عقد میکنین

وقتی برم تو زندگی کسی دوستش نداشته باشم اونم بدبخت میکنم به خدا خودمو میشناسم بدبختش میکنم

نمیگم قبول کن هرکسی رو 

ولی اینجوری هم به امید اومدن اون نباشه یا یه واسطه بفرست بفهمی طرف اصلا دلش هست با تو یا نه تکلیفت رو بدونی. بعد راحت تر میتونی تصمیم بگیری

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀