2777
2789

۵ ماهه وسواس فکری دارم ۶ ماهم هست اقدامم به بارداری.. وسواسم جوریه که وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم در آینده جمله سازی میکنم و هی اونو با خودم تکرار میکنم صبح تا شب و استرس میگیرم یادم نره... بعد فردا یه جمله دیگع پس فردا یه جمله دیگه و.... 

حالا وقتایی که آرومم و استرس ندارم احساس میکنم تخمدان هام تیر میکشن... سه ماهم هست پریودام عقب جلو میشه

اگه بحث بارداری نبود بهت میگفتم برو پیش روانپزشک  ولی الان خب..

با ی روانشناس صحبت کن یا برو پیش روانکاو ک مشکلت رو ریشه ای حل کنه.. پیش این مشاورای معمولی نرو فقط الکی پول میگیرن من ک از حرفاشون فایده ای ندیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم وسواس شدید دارم،پنج ساله اقدامم دکتر گفت استرس باعث میشه رحم جنین پس بزنه نمیدونم چیکار کنم دارو هم نمیتونم بخورم چون ضرر داره

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

منم وسواس شدید دارم،پنج ساله اقدامم دکتر گفت استرس باعث میشه رحم جنین پس بزنه نمیدونم چیکار کنم دارو ...

خب عزیزم شما قبل این ب فکر بارداری باشی بائو بری پیش روانپزشک تا حالا یکم اوکی بشه ک همراهش بری پیش روانکاو ک مشکلت ریشه ای حل بشه

یعنی عوارض دارو بدتر از استرسی هست ک الان داری؟بدتر از مادر نشدنه؟

عزیزم من دارویی مصرف میکنم ک عوارض اش حتی از خیلی غذاهایی ک در طول روز میخوریم کمتره. حتی اعتیاد آور هم نیست 

واقعا کاش روزی فرهنگ سازی بشه ک روح و روان آدمی هم نیاز ب دارو داره و بهش گارد نداشته باشن

درضمن قرار نیست برای همیشه قرص بخوریم فقط ی مدتی میخوریم تا دارو ما رو یکم کنترل کمه ک بتونیم بریم پیش روانشناس