2777
2789
عنوان

خیلی خستم دیگه خدا هم قبول ندارم

43 بازدید | 4 پست

حتی دیگه نمازم نمی‌خونم حوصلشو ندارم 

هرروز یه بدبختی و گرفتاری برام پیش میاد همه راه ها به روم بسته میشن 

هرچقدر از خدا کمک خواستم و نذر  کردم اوضاعم بدتر شد 

باور میکنید الان که یک‌ماهه نماز نمی‌خونم  اوضاع زندگیم بدتر نمیشه !! یکسال بود هرچی بدبختی و مریضی بود رو سرمن بدبخت نازل میشد ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینم ۳ ساله فهمیدم برام دعا میگبرن +چتد ماهه فهنیدم اسمم در دسته ی حادثه آفرین هاس دسته ی حادثه ...

ببخشید اسمت چیه ؟ ازکجا بفهمیم اسممون تو این دسته س؟

از کجا فهمیدی برات دعا گرفتن؟

ببخشید اسمت چیه ؟ ازکجا بفهمیم اسممون تو این دسته س؟از کجا فهمیدی برات دعا گرفتن؟

دعا رو که اردیبهشت ۱۴۰۰ رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه یی اونموقع ۳۴ سالم‌ بود تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری ۵ سال پیش بختتو بستن گفتم گیرنده ی جادو کیه گفت میدونم کیه ولی اجازه ندارم بگم گفتم فقط بگید زنه یا مرده گفت یه زنه 

شهریور ۱۴۰۰‌ دست زنداداشم به عنوان گیرنده ی جادو قطعی قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت ( قبلشم تو نی نی سایت ۲ تا کاربری داشتم و برای سرگرمی میومدم ) سوره ها و راهکارهای باطلی رو یاد گرفتم بعد کاربر سایو جان رو ایجاد کردم ( ۹۵ درصد در مورد باطلی و انتقام ایناس ) 

ارتعاش نام رو هم اتفاقی چند ماه پیش تو گوگل دیدم بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام 

( ملاک برای وارد کردن اسامی : اسم مستعار هست " آنطور که صدا می زنند و بر زبان اطرافیان جاری میشود ، نه آنطور که نوشته میشود" 

در موزدش تاپیک دارم : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم