شیرینی ممنوع . با خودت طی کن بگو من فقط یک هفته جلوی خودمو میگیرم نه بیشتر . اینجوری کمتر بهت زور می ...
ی اگه یک ماه یک روز جایزه برات دوره . بگو هر دو هفته یک روز جایزه . ولی از من یه شما نصیحت روزی دو ساعت پیاده روی را یک هفته امتحان کن شگفت زده شو . من گاهی که میخواستم تقلب کنم و خوراکی پرکالری بخورم دلم برای خودم میسوخت میگفتم من اینقدر پیاده روی رفتم حالا اگه اینو بخورم زحمات پیاده رفتنمسوخت میشه برای همین اون خوراکی را نمی خوردم یا نشگون کوچیک ازش میخوردم و بس . به نتیجه ی هدفت فکر کن به هیکل قشنگی که هدفت هست . بگو من دو انتخاب دارم انتخاب اولم غذای خوشمزه و هیکل بی ریخت ، انتخاب دومم پا گذاشتن روی هوسم و هیکل ناز . هر دو نمیشه یا غذا یا هیکل
استوپ وزنیم عصبی کرده حتی وزنمم باعث شد بیشتر بشه چون رها کردم😥😥
اگه گشنگی به خودت بدی بدنت دچار قحطی میشه . دو روز سه روز رژیم میگیری ولی بعد خودت میبینی که دوبله داری میخوری . چون بدنت کم میاره از چربیت کاسته نشده از عضله ات و آب بدنت کاسته شده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آهان راستی یه چیز دیگه که تجربه کردم اینه که هدفت را کوچیک انتخاب کن. نگو من میخوام 15 کیلو کم کنم . بگو من میخوام در عرض دو هفته دو کیلو کم کنم و بس . بعد دیگه رژیم را تعطیل میکنم . تو بعد از دوهفته که نتیجه را ببینی اینقدر ذوق میکنی که میگی خب پس دو هفته دیگه هم دوکیلو کم میکنم و دیگه بس . همین جوری پیش میری . گاهی ممکنه سر دو هفته بجای دوکیلو یک کیلو کم کنی و اصلا کم نکنی خودتو سرزنش نکن . مهم اینه که زیاد نکنی برای شروع . کم کم بری بهتره تا اصلا نری جلو .