2777
2789

فهمیدم به کسی گفته چقدر دوسم داشته.

تا امشب فک میکردم دوسم نداشت و منو بازی داد

حالا فهمیدم یک نفر جدامون کرده بود

و دقیقا به همون نفر گفته خیلی دوسم داشته....

امشب خیلی از معماهای ذهنم حل شد...

توی این ده سال یک لحظه فراموشش نکردم.

ولی حالا خیلی دیره هر دو ازدواج کردیم...البته من شوهرم خیلی عذابم میده میخام جدا شم.اما چ فرقی داره دیگه اون ک الان زن داره.

با فهمیدن این موضوع هم خوشحال شدم ک دوسم داشته هم خنجر رفت تو قلبم.

ما عاشق هم بودیم قول و قرار ازدواج گذاشته بودیم خانواده هامون راضی بودن .....تا اینکه ی نفر مارو جدا کرد

خدا ازش نگذره😞💔

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه میفهمیدم از کاراش و نگاهش هنوز عاشقمه ولی میگفتم نه اگه دوسم داشت چرا نجنگید؟

امشب فهمیدم جدامون کردن

پ.ن: فامیلیم همو میبینیم تو مهمونیا

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

اون یه نفر شاید اشتباه کرده که گفته امشب بهت

خود اون نفر بهم نگفت. زنش بم گفت....

من قبل ازدواجم ی خواستگار داشتم آشنا هست منم خیلی راضی بودم ماددم نذاشت...الانم ازدواجم موفق نیست اما بعدش اون پسر رفت درامد حرام کسب کرد تا چند سال همه فهمیدن قطعا من اگر باهاش ازدواج میکردم از شدت این رنج میمردم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اون یه نفر روز خوش نمیبینه مطمعن باش.خراب کردن زندگی دونفر تاوان داره

فعلا ک خیلی خوشبخته.پولدار شده بچه و...راضی نیستم زندگیش خراب شه چون خودش پسر خالمه زنش دختر خالم زنشو خیلی دوست دارم

همیشه میفهمیدم از کاراش و نگاهش هنوز عاشقمه ولی میگفتم نه اگه دوسم داشت چرا نجنگید؟امشب فهمیدم جدامو ...

چطور فهمیدی و کی بهت گفت 

دوست داری بگو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
تو حال زندگی کن بیخبال گذشتهانرژی صرف گذسته نکن

نمیشه.شوهرم عذابم میده همش تو فکر اونم