2777
2789
عنوان

تا حالا به عنوان یه آقا

205 بازدید | 16 پست

انقدر بهم احترام نزاشته بودن، سیمکارت هدیه من مونده بود به دلیل قطع شدن سیستم، امروز رفتم تحویل بگیرم، خیلی شلوغ بود و نیم ساعت طول کشید تا نوبتم بشه، آخرش مدیر دفتر بهم گفت ببخشید معطل شدی، منم گفتم ببخشید وقتتون رو گرفتم، خواستم بگم نتیجه احترام گذاشتنه که احترام میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ببخشید نظرتون رو به عنوان به مرد میخوام بدونم که اگه یه آقا پسری خیییییلی زیاد ادعای عاشقی کنه و دختره رو به خانواده و دوستاش معرفی کنه و کلا قصد ازدواج دارن

ولی به دختره پیشنهاد هتل  داده و....

واقعا چجوری آدمی میتونه باشه؟ شوکه شدم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
استارتر ببخشید نظرتون رو به عنوان به مرد میخوام بدونم که اگه یه آقا پسری خیییییلی زیاد ادعای عاشقی ک ...

مرده عیاشه و فردا کارشو کرد ادعای عاشقیش فراموش میکمه میره کیس بعدی مخ بزنه

برن هتل مثلا باهم خلوت کنن تنها باشن

یاااا ابلفض 😑😑

جونتو بردار فرار کن این بگیر نیس بلکه یک عدد عیاشه

ملت با زن عقدیش خلوت نمیکنه الان ایشون میخواد بره هتل ..یه لایک نشونش بده بلاکش کن

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

ادعاش بخوره تو سرش اگه واقپعا دوستت داره بیاد ازدواج نه رابطه نامشروع باور نکن داره مخ میزنه اولش ای ...

خودمم متوجه هستم ولی از بس شوکه شدم نمیدونم چجوری بشورمش و باهاش کات کنم

یاااا ابلفض 😑😑جونتو بردار فرار کن این بگیر نیس بلکه یک عدد عیاشهملت با زن عقدیش خلوت نمیکنه الان ا ...

همون، انقد تو شوکم نمیدونم بهش چی بگم حساب کار بیاد دستش