2777
2789

منم فقط ب خاطر نعیمه نظام دوست جوکر رو میبینم.. قبول دارم کل جوکر رو واقعا داره این میچرخونع

ولی احساس میکنم دیکه خیلی با علیخانی ی جوریه.. یعنی آنقدر باهاش صمیمیه .. کلا رفتارش ی حالتیه

دیگه شوخی هم حدی داره .. جای خودشو داره.. ن توی برنانه ای ک نصف ملت دارن میبینن

نمیدونم ولی حس خوبی نگرفتم از این کاراش

شما نظرتون چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها آچار فرانسه تو محیط کار ب چ کسی میگن ؟؟

کسی که به همه درد میخوره با عرضه اس

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نمکش به همین شیطنتاشه

من که عاشقشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم اینا از قبل هماهنگ شده بین شون که برنامه بگیره و بازدید داشته باشه که مخاطب جذب بشه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اسی من عاشقشم

شوخی میکنه بنده خدا 

خیلی خوبه واقعا با سیاست باهوش و شوخ خیلی خوبه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من تصورم اینه که این شوخیها هماهنگ شده هست، بخاطر جذب بیشتر مخاطب. علیخانی خیلی زرنگ و کاربلده.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)