یکی از دخترها قبل از اینکه کلا کلاس ها شروع بشه گشته بود تو ممبرهای گروه دانشگاه اونایی که به نظرش خوشگل بودن و پیدا کرده بود رفته بود پی ویشون با همه طرح رفاقت ریخته بود تا وقتی اومدیم دانشگاه و اکیپ زدیم بتونه تو جمعی باشه که پسرها زیاد میان سمتشون ( اعتراف خودش) من اول فکر کردم فقط با من خوبه بعد دیدم نه یه گرگیه که نگو.... از یه طرف یکیشون رل زده با یکی از پسرها... دوستم تو گروه دانشگاه رو پسره رپیلای کرده بود دختره خودش و پااره کرد تو پی وی دوستم که چرا رو دوست پسر من ریپلای میکنی انقدر؟ اونم صحبت غیردرسی؟ پسرها هم خیلی ناجوررن پشت سر ما حرف زدن اسکرین پیاماشون و یه فیک اکانت فرستاد واسه یکی از دخترها بعد دیلیت زد. به خدا از دانشگاه زده شدم باورم نمیشه این محیط
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دولتیم و خب اینجا هم کمی سمه اما کلاس ما کلا ۵ نفره و ۵ نفرمون هم دختریم و باهم دوستیم و دیگه با کس دیگه غیر خدمون راه نمیریم ب کسی کاری نداریم
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
چرته محض اتفاقا هر وقت فضا ول و رها و فشل بشه این اوضاع ب بار میاد نه هر وقت ک همه چی رو نظم و قاعده ...
اتفاقا توی دانشگاه ما خیلی از دخترا سرشون به کار خودشونه و درگیر حاشیه نیستن
اونام توی ندرسه جدا بودن پس چرا ادما فرق دارن با هم؟ معلومه که به اراده ی ادما برمیگیرده نه این چیزا
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
ببین اینا دیگه یه سری ها خیلی محدودن. مثلا نمیان کتابخونه ی دانشگاه چرا؟ چون مامانش میدونه این تایم ...
باز بهتر از اینا هستن به نظرم
فکر نکنم همشون اینجوری باشن بین همونا هم میتونی شبیه تر به خودت پیدا کنی
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️