2777
2789
عنوان

هرشب توخواب میبینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
کاش هیچ وقت عشق نافرجامی روتجربه نمیکردم ای کاش

کاش .....خیلی سخته میفهممت من هشت سال بیشتره تو این حسم و هیچوقت هیچوقت قرار نیست بهش برسم خیلی سخته لحظه لحظه زندگیت ب یادش باشی شب خوابشو ببینی فردا صبح بیدار بشی ببینی نه.......خیلی سخته به خودت امیدواری بدی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بدونی نمیشه هرگز نمیشه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

فراموشش کن.بچسب ب زندگیت.اشتباه منو نکن.نامزدیمو بخاطر دوس پسرم بهم زدم.الان دو ماهه دوس پسرم ک عاشق ...

عزیزم این فردازدواج کرده ویه سهردیگه زندگی میکنه پسرعموم بودوازبچگی همو دوست داشتیم ولی خب نشد برسیم منم چسبیدم به سوهرم ولی این خوابهای آشفته منو ول نمیکنن

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فامیل بود

خیلی سخته ودردناک غرورت بشکنه وهزاربلاسرت بیاد بازبگی عیبی نداره وهی بلندبشی

عزیزم این فردازدواج کرده ویه سهردیگه زندگی میکنه پسرعموم بودوازبچگی همو دوست داشتیم ولی خب نشد برسیم ...

خواب میبینی چون طول روز بهش فکرمیکنی.شوهرتو بیشتر دوست داشته باش.بیشتر برای وقت بزار.ب اون دیگ فکرنکن..ببین من نامزدیمو بهم زدم چون فکرمیکردم عاشق دوس پسرمم و نمیتونم بدون اون زندگی کنم.اما اون به راحتی و بدون دلیل گزاشت و رفت.عاشق من بود.میمرد برام.اما یهو رفت.الان حسرت میخورم میگم کاش نامزدیمو بهم نمیزدمو میرفتم زندگیمو با همسرم شروع میکردم نه که به اون عوضی بی لیاقت فکرکنم!

خواب میبینی چون طول روز بهش فکرمیکنی.شوهرتو بیشتر دوست داشته باش.بیشتر برای وقت بزار.ب اون دیگ فکرنک ...

ایشالا یه آدم بهتر سرراه زندگیت قرارمیگیره