2777
2789

خودش سر حرف را با من شروع کرد.

بعد خودش به من گفت یک بچه کم است یک شکم دیگه  بزاد.

فهمیدم مادرش ازش دلخوره که چرا روز مادر نرفته دیدنش

تو همون فاصله چند بار مادرش با عصبانیت بهش زنگ زد که چرا دیدنم نیومدی؟؟؟

باز فهمیدم  خونه هم نمونده که بچه هاش برن دیدنش 

تنهایی تو رستوران نشسته 

الآن چرا من را تشویق کرد دوباره بزاد؟؟

خودش دو تا بچه داشت 

دخترم از صحبت هاش فهمید پسر دوسته

دخترم گفت چرا اسم پسرش را با صد تا دعا و خیر ببینه گفت ولی معمولی گفت یک دختر هم دارم.

دو تا بیارم که هم فرق بزارم بینشون هم اینکه روز مادر تنها برم تو رستوران شام بخورم؟؟

می اومدیم گفت ببخشید به خاطر من نفهمیدید چی خوردید🥴🥴🥴🥴🥴

بزاد یا بزا؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمن باش کلی چیز دیگه از زمدگیش هست که شما نمیدونید 

بهش فکر نکن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

والا اینا که از بچه زیاد ضربه خوردن خیلی بیشتر گیر میدن دومی رو بیاااار دومی رو بیار🤣🤣🤣👌🏻 منم یکی تو فامیل همسرم هست خانوم خوبیه ولی دوتا پسر داره که محل سگ بهش نمیزارن ایشون هرررربار منو میدید میگقت چرا یچه ات رو تنها میزاری یکی بیار یار و همدم هم باشن اونوقت خودش پسراش چشم ندارن همدیگه رو ببینن!!

منو همسرم یه بار رفتیم قم...

یه خانمه پیری لیف میفروخت..

انقد زبون ریخت چند تا ازش خریدیم..

بعد گفت همین یه بچه رو دارین گفتم آره.. 

گفت یه پسررررم بیار...

بعد به شوهرم گفت ایشالللللله همین امشششششب یه پسسسسسررررر خوشگلم خدا بهت بده... 

مثل خانمت خوشگل..

همییییییین امشب....

همسرم ذوق زده می‌خندید...

تو راه میگفت همین امششششب  .‌‌‌‌...🤣🤣🤣🤣🤣

فرمول زندگی شما از ایشون متفاوتهچه یکی داشته باشی چه ده تا، زندگیتون متفاوته ازون خانم، پس نگران این ...

اتفاقا قبلا فکر کردم

چند شب پیش یکی از اقوام ار دنیا رفت 

بچه هاش و نوه هاش نیومدن مراسمش از کشور چین و ما چین 

کلا گفتم این مرد مگه گناهش چی بود؟؟؟

دقیقا تو سنین بالا تنها مونده بود