اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام وقتی جادوگران فرعون تمام طلسم هاشون به کار بردن اون اژدها که معجزه الهی بود تمامی طلسم هارو بلعید و نابود کرد
الان قوی ترین معجزه خدا قرآنه و آیه الکرسی و چهار قل از قوی ترین اژدها ها برای بلعیدن تمامی سختی ها مشکلات افسردگی ها و طلسم هاست ، بهشون بفرمایبد هر صبح و هر شب آیه الکرسی و چهار قل بخوانند بعد چند وقت مداومت بر این کار ان شاءالله همه مشکلات رفع میشه
این جوری که میگید نیستبرای شمادوباره طلسم دیگه اس گرفتن
ببین عزیزم من چندین ساله درگیرم..طلسم ها چند نوع که فقط دو نوعش با دستورات قرانی باطل نمیشه که بالاترین نوع طلسما هست ما بقیش باطل میشن...یکی طلسمی که دفن شده یکی طلسمی که با خون ونجاست واستخوان و...هست که شیطانی هسن که متاسفانه برا من همینجورین😭
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
دقیقا این حرف ها جگر ادمو پاره میکنه کسی که نکشیده نمیفهمه😔
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اره من چندین ساله پیش هرکس میرم میگن از دست ما خارجه ما نمیتونیم..هرروز زجر من بیشتر میشه چون این نوع طلسم ها هرچی کهنه تر بشن اثرشون بیشتره..خواهر من هیچی ازت نمیخوام فقط میشه دعا کنی من بمیرم بیشتر ازین زجر نکشم 😭
ببین عزیزم من چندین ساله درگیرم..طلسم ها چند نوع که فقط دو نوعش با دستورات قرانی باطل نمیشه که بالات ...
شما قرآن رو یک جسم مرده ندون ، آیت الله بهجت می فرمود نگاه به قرآن نگاه به چهره امام زمانه یعنی شأن قرآن از ولی الهی کمتر نیست
هیچ طلسم و قدرت و ... بالاتر از کلام خدا که اون طلسم ها و ... هم خود خداوند قرار داده نیست ، شما با ایمان و اعتقاد کامل به خواندن چهار قل و آیه الکرسی مداومت کن ، وقتی متصل بشی به زره نفوذ ناپذیر الهی ، حتی اگر تمامی شیاطین عالم بر علیه شما اقدام کنند شما در امانید