2777
2789
عنوان

شما خونه کسی که اذیت میشین ولی مجبوری میرین (سوالی)

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 61 پست
با احترام همین رفت و آمد اذیت کنندس

خب میخواستن با مامان بزرگم زندگی نکنن 

اگه چند سال پیش از مامان بزرگم جدا میشدن مستاجر میبودن ولی الان صاحب خونه هستن 

مادر بزرگ ما هم بدحاله کی بهش غذا بده ببرتش دستشویی اینا 

ما میریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب میخواستن با مامان بزرگم زندگی نکنن اگه چند سال پیش از مامان بزرگم جدا میشدن مستاجر میبودن ولی الا ...

خب روزی یه نفر بره

بچه پنج ساله تا الی آخر پامیشین میرین واسه چی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وقتی کمکش میکنن چیش سختهچطور دلش میاد بگه زودتر بمیره🥹

باید خونه هر بچه بگرده تا رفت و آمد رو دوش فقط یک نفر نباشه که اینجوری کم بیاره شاید امروز میخواست بره خونه مادرش شاید یک هفته مسافرت شاید اصلا دوره عادته و استراحت میخواد قبول کنیم بهترین مهمون هم هرروز باشه اذیته

متاسفم برا زن عموت که آرزو مرگ میکنه واسه پیرزن بی چاره

میگه قرص بدین بهش همش  بخوابه ولی اگه بیدار هم باشه مزاحمتی برای زن عموم ایجاد نمیکنه فقط دو سه قاشق آب میخوره غذا میخوره خب ما هم به جز کار کردن دلمون براش تنگ میشه 

این کمک کردن نیست مزاحمته.اگر میخوان کمک کنن ببرنش خونشون.شاید بنده خدا بخواد یک روز بخوابه.شاید بخو ...

شاید بقیه خونه آپارتمانی یا کوچیک باشن نتونن

چطور اینکه خونشو ازش بگیر بد نیس پیرزن که بیچاره محتاج شده عامل مزاحمته؟

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
خب میخواستن با مامان بزرگم زندگی نکنن اگه چند سال پیش از مامان بزرگم جدا میشدن مستاجر میبودن ولی الا ...

با احترام من حق میدم بازم ک مهمون هرروز زجر اوره اگه خونه مادربزرگت زندگی میکنن که حق نداره جدا بشه و مادربزرگ پرستار میاد کنارش اگه خونه اوناست مادربزرگ حق داره

مادر بزرگت چی وقتی که خودش رو خیس کنه دعواش میکنن با اینکه ایزی لایف هم داره یا گشنه بشه زن عموم غذا ...

دو تا حالت داره ببین اگه کاری برام انجام داده و پشتم بوده خب صددرصد میرفتم بلاخره حقی به گردنم داره 

ولی اگه از این زنای به درد نخور بوده نه بشخصه حاضر نیستم برا کسی که مدام تو زندگیم جنجال درست کرده خوبی کنم