2777
2789
عنوان

روزت مبارک مادر آسمونی

40 بازدید | 4 پست

امروز دخترای کوچیکت اومدن سر مزارت و برات گل آوردن... 

آاااخ که خیلی دردناکه این روزها 

قلبم مچاله شد 

کاش عمه می مرد و غم شماهارو نمیدید  

اخ  عزیزم

خدارحمتشون کنه

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم تنتون سلامت

ممنون خاهرم

تایپک هاتون رو خوندم

خدا گواهه حالم بد شد 

چون خودم مادرم مدتی درگیر بیماری که همش نگرانم برم و بچه هام تنها بمونن

انشالله به حق فاطمه زهرا خدا بهتون صبر بده

فقط خاهشی ازت داشتم عزیزم

البته ببخشید

اون طفیلی ها الان توی بدترین پر استرس ترین روزای زندگیشون هستن

بچه ای که مادرش نیست انگار خودش هم نیست😭😭😭

دلم داره تیکه تیکه میشه واسشون😭

خاهش میکنم تمام تلاشتون کنین جای مادر حداقل واسشون پر بشه

نزارید هیچ کمبودی ببینن😭

همیشه پشتشون باشید

توی مدرسه هواستون باشه کسی باهاشون دعوا نکنه حتی معلم

جوری باشید که درد دلشون همه چیو واستون بگن

خاهش میکنم مواظبشون باشید

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
ممنون خاهرمتایپک هاتون رو خوندمخدا گواهه حالم بد شد چون خودم مادرم مدتی درگیر بیماری که همش نگرانم ب ...

ان شاالله تنتون سلامت باشه.

بخدا دغدغه این روزهای هممون این بچه ها هستن. هممون دلمون براشون ریش ریشه، هرکاری بتونیم برای شادی‌ شون میکنیم،مدرسه رو سریع عوض کردیم بردیم غیرانتفاعی،هرهفته می‌بریم مشاوره، سفر بردیم ، خرید میکنیم در حد توان،ولی خب اینا هزارتا عمه عمو خاله دایی مادربزرگ پدربزرگ داشته باشن اندازه یه دقیقه توی بغل مادرشون بودن نمیشه...روحش شاد اون مرحومم خودشو وقف بچه هاش کرده بود.