2777
2789
عنوان

شما روز زن از شوهراتون چی کادو گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 53 پست
وای چقدر کمه 😢

حالا هی بگید کمه که برم باهاش دعوا کنم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیه اخه این تاپیک از صبح صد نفر زدن

اخه واقعن مهمه برات کادو چی گرفتم

یعنی با دونستنش زندگیت تغییر میکنه 

عزیزم من فقط یه پیام تبریک از همسرم دریافت کردم 

همین ..و برام خیلی با ارزش هست ک به یادم بود و تبریک گفت از زحماتم تشکر کرد

خواهش میکنم یکم مردهارو درک کنید اوضاع اقتصادی خوب نیست اونم تلاشش میکنه برای زندگیمون 

مناسبت ها افتاده پشت سر هم شاید تو یکیش کادو بدن تو بقیه منا سبتها ندن اخه چرا انقد زندگیو تلخ و سخت میکنید 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
ربطش اینه بابد درامدشون ی فرقی داشته باشه یا نه؟؟یا خرج کردنشون شوهر من همه رو میریزه تو حلق خانوادش ...

خب هم اندازه برادرشوهرش  کادو داده ک جاری ناراحت نشه 

و با برادرش دعوا کنه  

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

حدود ۲۰ ساله اردواج کردیم تا چند سال قبل همسرم سکه تمام کادو میداد ولی من هیچوقت کادو نمیگرفتم فقط در حد تبریک ، شاید چند سالی هم کادو در حد ادکلن و اینا .  ولی دیگه خودم باهاش صحبت کردم نیازی نیست به این کارا و اونم از خدا خواسته قبول کرد 😂ولی واقعا اینطور راحتترم .  در مورد مادر همسرم هم  همین روال رو در پیش گرفتم نه کادویی میخرم نه قبول میکنم در حد گل و تبریک فقط

یه میلیون زد به کارتم 😀از هیچی بهتره

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

نری جنگ درست کنیا..اشکال نداره ایشالا دفعه بعد بیشتر میخره

امسال دستش خالی بود منم درکش کردم   

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...