2777
2789
همین امشب صلوات نذر حضرت فاطمه کن و بگو هرچی خیر وصلاحمه بزار دلم اگه خیرصلاحم توهرکدومه راضی بشم

من در خونش هستم همیشه 

مهر این پسر عجیب به دلمه کاش میفهمیدی چی میگم دعام کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خواستگاری انتخاب کن تو زندگیت دوسش خواهی داشت ....

نیت کردم و فاال گرفتم برات خوشبختی اومد....

شاید کسی که دوسش داری دوستت نداره پس ریسک نکن

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
عزیزم خواستگاری انتخاب کن تو زندگیت دوسش خواهی داشت ....نیت کردم و فاال گرفتم برات خوشبختی اومد....ش ...

دوستش دارم 😭 ماهسونگ دارم دیوونه میشم اشکام داره زار زار میریزه چکار کنم خدا راضی بشه تو کشیدی یه بار جمار کنم 😭 

اگه نداشت چی؟ 😢

تو هم برو پی زندگیت میدونی براچی میگم نمیخوام ناراحتت کنم ها اومدیم اونم تورو دوست نداشت پس فردا ازدواج کرد میدونی چقدر میشکنی هیچکی هم کنارت نیست

دوستش دارم 😭 ماهسونگ دارم دیوونه میشم اشکام داره زار زار میریزه چکار کنم خدا راضی بشه تو کشیدی یه ب ...

نمیدونم چی بگم هر چقدر هم بگم تو گوش نمیدی و فقط این جمله تو مغزته دوسش دارم دوسش دارم!

میخوای بهش بگو چه حسی بهش داری.... حداقلش اینه اگه جوابش منفی بود دیگه مدیون دستم نمیشی 

ولی خواهشا اکه گفتی نذار ازت سو استفاده کنه

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏