2777
2789

مشخصه نیاز مالی نداری و خودت تنوع طلبی چرا فکر می کنی مردم حاضرن پول بدن دسته دوم شما را بپوشن؟؟؟ با یک میلیون من خودم یک لباس خریدم خیلی هم شیکه  اورال است.

لباس های شما اصلا تو سلیقه ی من که نیست 

ولی هر کی هم بخواد با یک میلیون  دو میلیون نو می خره

نه کهنه ی دیگران را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه نیاز مالی نداری و خودت تنوع طلبی چرا فکر می کنی مردم حاضرن پول بدن دسته دوم شما را بپوشن؟؟؟ با ...

یک ملیونی عزیزم پیراهن مجلسی نیست 

چرا ناراحت شدی شما

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مشخصه نیاز مالی نداری و خودت تنوع طلبی چرا فکر می کنی مردم حاضرن پول بدن دسته دوم شما را بپوشن؟؟؟ با ...

الان من تنوع طلبم یا هرچی چ ربطی داره واقعا؟ پس اینهمه دسته دو میزارن مردم میخرن چیه . فروشگاه تاناکورا چیه پس؟ سلیقه شما نیست دلیل نمیشه توهین کنی 

اینو باید خودش تصمیم بگیره😐شما هر روز ب نیازمند ببخش

اگه نیازمند است پول است  زیاد برای لباس های مجلسی هزینه نکنه اگه هزینه کرد خودش بپوشه  ؟؟ آخه لباس بهداشتی است ، کلی قارچ و عفونت های پوستی ممکنه آدم مبتلا بشه  

چرا یکی باید هم پول بده هم رخت یکی دیگه را بپوشه؟؟؟

وزن ۶۵،سایز ۳۸ نمیشه گلم.

۴۲ میشه عزیزم. ببر فروشگاه های کرایه لباس مجلسی از روهوا ازت میبرن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

شما چرا حرص میخوری ناراحتی تشریف ببر بیرون ایشون حتما و معلومه جنس خوب کرده و لباس های خریده ک ترنده 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
اگه نیازمند است پول است زیاد برای لباس های مجلسی هزینه نکنه اگه هزینه کرد خودش بپوشه ؟؟ آخه لباس ب ...

حرفتون درست ولی زمونه جوری شده لباس مجلسی کرایه میدن طرفدارشم زیاده چون گرونه حاضرن لباسی ک ده نفر تن زده رو بپوشن 

میتونن قبلش بدن خشکشویی یا خودشون بشورنو بپوشن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من پارچه ی ساده بیشتر می پسندم ، اکلیلی و پولکی اصلا نمی پوشم حالا هر قیمتی

چون شما نمی‌پسندید کسی دیگه نباید بپسنده😐😐😐😐😐😐😐؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

لباس مجلسی خیلی گرونه عزیز. اورال هم فقط به درد دورهمی خانمانه میخوره.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

شما برو نو بخر کهنه نپوش عزیز دلم. من هر کدوم فقط ی بار جشن نامزدی دعوت خواهی پوشیدم. اون مشکی و اون یکی ک کنار همسرمم ی جشن خواهر زادش پوشیدم . ب مدت ۴ ۵ساعت .واقعا دله ادمو میشکنید