2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نخر قدیمی میشه

مامان من صورتی خرید روی جهزیه ام.

اول از همه بچه پسر شد

دوم خیلی قدیمی شدن.با اینکه اون موقع جدید بودن

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

برای خودت؟؟ اگه برای خودت هست بزار جنسیت رو متوجه بشی بری یه عالمه براش خرید کنی الان خرید کنی بعدش ...

برای خودمه

همه وسایل نوزاد به جنسیت فکر نکنم ربط داشته باشه 🫤

دوست دارم استارترشو بزنم نمیدونم از چی شروع کنم

نه نخر قدیمی میشهمامان من صورتی خرید روی جهزیه ام.اول از همه بچه پسر شددوم خیلی قدیمی شدن.با اینکه ا ...

برای من یک ماه دیگه صد در صد مشخص میشه جنسیت ،چیزایی می‌خوام بخرم که ربطی به جنسیت نداشته باشه بچه هر جنسیت بشه بتونه استفاده کنه

برای خودمههمه وسایل نوزاد به جنسیت فکر نکنم ربط داشته باشه 🫤دوست دارم استارترشو بزنم نمیدونم از چی ...

چرا بری بازار میبینی همهههه چی رو اگه مطابق جنسیتش بگیری خیلی قشنگتره ، الان نهایتا بتونی دو دست لباس سایز صفر سفید کرم معمولی بخری که دختر و پسر نداشته باشن الان دیگه وان حموم بچه هم جنسیت داره و رنگ بندیای خوشگل دیگه بقیه‌ی چیزا که حتما به جنسیت ربط داره من حتی پارچه خشک کن رو هم مطابق جنسیتش گرفتم ماشینی و توپ توپی و این مدل هاست

چرا بری بازار میبینی همهههه چی رو اگه مطابق جنسیتش بگیری خیلی قشنگتره ، الان نهایتا بتونی دو دست لبا ...

🫠همه نقشه های خریدم با شکست مواجه میشه که،دیگه پس باید وایسم یه ماه دیگه 😮‍💨 

🫠همه نقشه های خریدم با شکست مواجه میشه که،دیگه پس باید وایسم یه ماه دیگه 😮‍💨

دلت رو آب انداختم که با شششوق بیشتری منتظر بمونی😍

جنسیت رو که متوجه شدی میری انشالله حسابی خوشششگل خوششگل خرید میکنی خودت صد برابر بیشتر لذت میبری منم دعا میکنی که پشیمونت کردم الکی نرفتی خرید😉😊😄😄😄

دلت رو آب انداختم که با شششوق بیشتری منتظر بمونی😍جنسیت رو که متوجه شدی میری انشالله حسابی خوشششگل خ ...

😅خدا کنه اون روز زوتر برسه برای آدم منتظر خیلی طولانی میگذره ♥️🌹

به نظرتون کارایی ندارن ؟اگه ندارن که نخرم بلا استفاده بمونه

آغوشی رو معمولا بابا میندازه شوهرم شکم داشت نشد خودمم کمرم درد گرفت

فین گیر هم گفتن قطره بینی بریز مخاط نرم میشه میاد بیرون ضررش کمتره

روروئک ک صندلیش برداشته میشه واکر میشه برای راه افتادن بچه خوبه دخترم واکر رو دوست داره

لایک نکن