2777
2789

یه هفته قبل پریودی اصلا حالم خوب نیست ،دل نازک میشم ،احساس می کنم هیچکی منو دوست نداره ،گریه ام می گیره ،سردرد می گیرم ،همه اش خوایم میاد ،حوصله هیچ کس و هیچی ندارم .کلا دلم از همه می گیره از رفتارهاشون توقع رفتار خوب دارم از همه حتی بی شعور ترین افرادی که ازشون قطع امید کردم .خلاصه تبدیل میشم به یه کودک ضعیف و‌حساس و عاطفی که همه اش غر میزنه گریه می کنه .دارویی ،پیشنهادی چیزی هست از این یه هفته به سلامت عبور کنم؟به خاطر شرایط زندگیم نمی تونم این یه هفته همه اش خواب باشم یا کسی در ارتباط نباشم 

Pms  

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم

میگن دوره پی ام اس

اسمش مهم نیست

مهم اینه حال خیلی بدی داره

فکرکنم از سردی بدنه 

باید گرمی بخوریم مولتی ویتامین مصرف کنیم شاید موثر باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم سردرد دارم از یکی دو روز قبلش ناامید میشم بی انگیزه میشم دلم میگیره و البته تنبل و خوابالو 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نه طبیعی نیست به خدا انگار مغزم یه جوری میشه ،قبلا این نبودم دو سالی میشه این حس لعنتی دارم قبلش

منم تازگیا متوجهش شدم 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

روانشناس دارو‌ نمیده روانپزشک یا دکتر اعصاب برم خوبع؟

مشکل شما اونقدر شدید نیست ک سمت دارو اعصاب بخواید برید عزیزم💙💙

شما هنوز مکمل های ابتدایی دوره پی ام اس رو نخوردید حتی ک ببینید چجور میشه

روانشناس خیلی ماهر و باسواد لازمه

یه مامای خوب برید 

چون متخصص زنان خیلی وقت نمیذاره رو اینجور چیزا

یا متخصص زنانش خیلی خوب باشه

بهتون دارو میدن خوب میشید💙

منم سردرد دارم از یکی دو روز قبلش ناامید میشم بی انگیزه میشم دلم میگیره و البته تنبل و خوابالو

درمانی نداشته آخه این یه هفته یه دفعه یه کاری دست خودم میدم یا تصمیمات اشتباه می گیرم .چون کنترل رفتاریم خیلی ضعیف میشه 

اسکلی؟؟؟؟؟طبیعیه سندروم نیست 😐

ملال پیش از قائدگی

سندروم نیست اما دوباره توی کتابای جدید روانشناسی و روانپزشکی یه طیف جدا از اختلالات شده 

البته منظور ایشون نیستن

ایشون یه حالت ساده دوره پی ام اس رو میگذرونن

یسری خیلییی وحشتناک تره اوضاعشون

و به عنوان اختلال تحت درمان روانشناس و روانپزشک قرار میگیرن

مشکل شما اونقدر شدید نیست ک سمت دارو اعصاب بخواید برید عزیزم💙💙شما هنوز مکمل های ابتدایی دوره پی ام ...

یه بار گفتم بهش پارسال بهم گفت منیزیوم مصرف کن ،الآن مصرف می کنم ولی فایده نداره ،ورزش هم گفت که متاسفانه هوا سرده تنبلی می کنم نمیرم