2777
2789

همه برای خانوماشون گذاشتن تو فامیلامون اما شوهرم هیچی منم دعوای الکی راه انداختم و خوابه الان😒متاسفم

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر یک سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥

استوری چیه بابا 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ارزشی داشت دعوا راه انداختی؟ من خودم استوری نزاشتم شوهرم که سال بره گوشی دستش نمی گیره من میرم سراغ اپ هایی که داره همین که به یادشون باشه و در حد توان کادو بگیرند کافیه حیفه به خدا اوقات خودتون الکی تلخ نکنید

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

برای منم نذاشت

برامم مهم نبود

زندگیم خوب باشه و خودم حالم خوب باشه توش

بقیه نمیخامم بفهمند که چطوره

یه دسته گل نرگس خرید از دیشب تا حالا میرم بوش میکنم و کیف میکنم این از صدتا استوری برام با ارزشتره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
برای منم نذاشتبرامم مهم نبودزندگیم خوب باشه و خودم حالم خوب باشه توشبقیه نمیخامم بفهمند که چطورهیه د ...

برای من گوزم نخرید چه برسه گل🤣🤣

چه ارزشی داشت دعوا راه انداختی؟ من خودم استوری نزاشتم شوهرم که سال بره گوشی دستش نمی گیره من میرم سر ...

کادو کجاا بود بابا🤣🤣

بابا بیخیال خدایی 

دغدغه ما زنا با مردا خیلی فرق داره 

زندگیارو باهم مقایسه نکن 

شاید اونایی ک استوری گذاشتن ب زور زناشون و غرغراشون گذاشتن

من شوهرم ن تبریک گفت ن استوری گذاشت 

ولی ی قندون چوبی دلم میخواست پریروز دیده بودم گفتم ولش کن  امروز برام گرفت آورد کلی خوشحال شدم 

شماهم قطعا شوهرت کلی خوبی دیگ داره و هواتو داشته 

درسته ما زنا توقع داریم ولی 

یکم درکش کن 

😍Maman delvin khanoom😍

بابا بیخیال خدایی دغدغه ما زنا با مردا خیلی فرق داره زندگیارو باهم مقایسه نکن شاید اونایی ک استوری گ ...

اعصابم خراب شد ملی حسودیم شدد😭😭هیشکی منو دوس نداره

برای من گوزم نخرید چه برسه گل🤣🤣

وای😄😄

چه حرفیه

دور از جون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم