2777
2789
عنوان

صحبت با مرد نامحرم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 62 پست
دوستانی ک متوجه نشدنمیگه یه راننده تاکسیه ازش پرسیده تو زنه فلانی اینم جواب داده آره راننده هم رفته ...

افرین

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کثافت خدا ازش هم نگذره تا ۲ ساعت تو خیابون ویلون بودیم🤣

دستت درد نکنه چقدر خندیدم. یادت باشه هر جا خواستی بری اگر بلد نبودی همیشه یه اخوند با خودت ببری اول صیغه بخونه بعد سوالت بپرس

میگم یه راننده ک اشنا بود ما تو روستاییم راننده منو میشناسه و همینطور شوهرم و خانوادش یعنی هم محله ه ...

تو از کجا میدونی پیش خودش چی گفته

بعدم یه حرف عادی زدی باهاش دیگه! اینکه اون با خودش فکر بد کرده یا به کسی درموردت حرف بد زده مشکل از ذهن خراب خودشه!آدم تو جامعه سرکار و دانشگاه مجبوره با چهل نفر حرف بزنه هرروز!! هرکیم برداشت بدی داره مغز خودش خرابه

اینا خودشون خدان فک کنماین اسکولی که میگی تو نی نی سایته؟؟😂😂😂

آرهه😂

اتفاقااا همیشم باهم میرن تو تاپیکای بقیه😁

یا کودک همسریو تبلیغ میکنن یا از کاشت و لیزر بقیه حرف میزنن ک حرام و فلانه

یا ب خانمای شاغل گیر میدن و حسرت میخورن...

برعکس تو تاپیکای کودک همسری و طرفداری از پدوفیلیا و شوهرم نذاشت اینو بپوشم و شوهرم صیغه کرده و ... فعالیت دارن و میگه حلال خداس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
آرهه😂اتفاقااا همیشم باهم میرن تو تاپیکای بقیه😁یا کودک همسریو تبلیغ میکنن یا از کاشت و لیزر بقیه حر ...

اسمش پرستو نیست😂😂😉؟

واااای این حال میده بشینی ساعت ها به چرندیاتش بخندی

میشه هروق اومد منو تگ کنی تروخدااااااا😂😂

کردستان✌🏼🕊️
اینقدر اختیار ت دست خودت میست که فکر میکنی حرف زدن معمولی با یک مرد هم گناه داره ...مگر پریدی بغلش ی ...

اخه ما تو روستاییم عیب میدونن

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

اسمش پرستو نیست😂😂😉؟واااای این حال میده بشینی ساعت ها به چرندیاتش بخندیمیشه هروق اومد منو تگ کنی ت ...

اسم زیاد دارن😂

کاربریم زیاد دارن

آره اتفاقا خنده دارم هستن 

مثلا یکیشون خیلی وقته ا من خوشش نمیاد 

اومده بود گفته بود من خیللللی وقته سایت نیومدم ولی فلان کاربر یعنی من هنوووز داره فلان میکنه!

مدیوونی فکر کنی این هرشب خواب منو میدیده که با وجود نبودن میدونسته من چیکار میکنم تو سایت ک چیا میگم۰😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اسم زیاد دارن😂کاربریم زیاد دارنآره اتفاقا خنده دارم هستن مثلا یکیشون خیلی وقته ا من خوشش نمیاد اومد ...

😂😂😂کلا یه عده بیکارن که فتوا میدن از خودشون

واااای معلومه حسابی رفتی رو عصابش که اینو گفته😂😂ادامه بده این راهو

کردستان✌🏼🕊️